; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kitchen Nightmares

Pro TV va difuza „Kitchen Nightmares” în primăvara lui 2015

24 December 2014

Pro TV va lansa în această primăvară „Kitchen Nightmares'. Conform unui comunicat al postului, formatul presupune schimbarea completă a restaurantelor aflate în situații extrem de delicate.

 

Versiunea din România va fi difuzată în prime time, începând cu primăvara anului viitor. Gazda emisunii va avea la dispoziție câteva zile pentru a salva de la faliment și îmbunătăți restaurantele. Vor fi examinate până în cel mai mic detaliu meniul, calitatea preparatelor, costul acestora, bucătarii, personalul sau echipa de servire.

În prima zi, CHEF-ul va identifica problemele cu care se confruntă proprietarii restaurantelor. Urmează punerea în aplicare a planului de acțiune care cuprinde rebranding-ul preparatelor și discuția cu întreg staff-ul restaurantului, inducând o stare generală descrisă de un singur cuvânt: schimbare. Ulterior, restaurantul va fi închis pentru a începe marea schimbare, de la meniuri, la service.

În ultima zi, proprietarul va descoperi schimbările iar CHEF-ul îi va prezenta meniul, schimbările decorative, îmbunătățirile din bucătărie și modalitățile de promovare.

Gordon Ramsay

Show-ul original ce îl are în rol principal pe Gordon Ramsay a început să fie difuzat acum 10 ani în Marea Britanie, fiind ulterior difuzat în peste 150 de țări. 123 de restaurante din 99 de orașe au fost vizitate de faimosul Chef ce a găzduit varianta britanică a acestei producții de succes. Formatul presupune schimbarea completă a restaurantelor aflate în situații extrem de delicate.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare