; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Falsez pentru tine

Pro TV va difuza în această vară emisiunea „Falsez pentru tine”. Când are loc premiera

13 July 2020

Emisiunea anunțată cu mare fast în toamna lui 2018, a cărei premiere a fost amânată cu scurt timp înainte de a intra în grila Pro TV, va fi difuzată în această vară pe micile ecrane.

Prezentat de Mihai Bobonete, show-ul de muzcă „Falsez pentru tine' va debuta pe 18 iulie, de la ora 23.00, și conform programului primit până în momentul de față va fi difuzat în fiecare sâmbătă seară.

În fiecare ediție Falsez pentru tine, câte un artist cunoscut în muzica românească va trebui să analizeze ca un adevărat detectiv opt concurenți aflați pe scenă, pentru a descoperi cine are voce și cine falsează, însă fără ca aceștia să cânte. În fiecare rundă, invitatul elimină concurenții despre care crede că nu au voce, iar totul va fi dezvăluit la final: a ales un concurent cu voce sau a fost păcălit de un falsor?

 

Fiecare invitat special va avea ajutorul celor patru consilieri ai emisiunii. Cu toții se vor folosi de propria experiență și intuiție, iar după fiecare rundă telespectatorii vor afla adevărul: a eliminat invitatul special un concurent cu voce sau un falsor?

 

Dacă invitatul special a făcut alegeri bune până la final, telespectatorii vor urmări un duet de excepție între concurentul finalist și cântărețul celebru. Dacă nu, se vor amuza de o performanță deloc reușită între artist și falsor. Concurentul afon care reușește să-i păcălească pe invitat și consilieri că are voce și ajunge în finală pleacă acasă cu un premiu de 10.000 de lei. Dacă finalistul este un bun cântăreț, HaHaHa Production îi va produce primul single!

  

Cu umorul său caracteristic, Bobo îi va încuraja pe cei patru consilieri, Anna Lesko, Monica Anghel, Gojira și Răzvan Fodor să-și spună părerea, pentru a ajuta fiecare invitat special să descopere care dintre concurenții de pe scenă are, într-adevăr, voce și care falsează.

 

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare