; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

79751091_2979809565364401_8788129414106841088_o

Pro TV transmite în a doua zi de Crăciun concertul Andrei: „Light of Christmas” susținut la Opera Națională. La ce oră va fi difuzat

22 December 2019

În multitudinea de programe pregătite în aceste zile de Sărbători, Pro TV ne aduce în case concertul susținut de Andra la Opera Națională pe 9 decembrie. 

Pe 9 decembrie, Andra a susținut un concert caritabil la Opera Națională unde a susținut primul duet cu fiica sa Eva Maria. Andra și invitații săi, alături de Orchestra Simfonică București, sub bagheta dirijorului Andrei Tudor și cu intervenția scenică a lui Cristian Leonte, au concertat în fața a peste 800 de invitați, companii și vedete, în beneficiul pacienților de la HOSPICE Casa Speranței. 

Într-un decor de poveste, Andra a interpretat colinde tradiționale, melodii compuse de Andrei Tudor special pentru artistă și melodia Vin Acasă de Crăciun, lansată în premieră pe Scena Operei Naționale București. Alături de artistă au urcat pe scenă invitați speciali, precum: Bodo (Proconsul), Mircea Radu, Mioara Velicu, Liviu Teodorescu, Paula Herlo și Narcisa Suciu. Punctul culminant al concertului a fost ultimul moment artistic, susținut de Andra și Eva, fetița de doar 4 ani a cuplului Andra și Cătălin Măruță, care au cântat Deschide ușa, Creștine!, emoționând audiența.

 

Concertul „Light of Christmas' va fi difuzat în a doua zi de Crăciun, la Pro TV

Începând cu ora 12.30 vom putea urmări duetele de excepție susținute de artistă pe scena Operei Naționale

“Opera Națională a fost un loc ideal pentru acest concert extraordinar de colinde și cântece de Crăciun. Voiam să transmit publicului solemnitatea momentului, faptul că ne-am adunat nu doar pentru a ne bucura de atmosfera sărbătorilor, dar și pentru a dărui. Am cântat cu tot sufletul, atât eu, cât și invitații mei, iar seara a adus o donație de peste 200.000 de euro din partea companiilor prezente in sala pentru Hospice Casa Speranței. Am avut emoții mai mari ca niciodată pentru că alături de mine a urcat pe scenă pentru un duet chiar fetița mea, Eva. Sper ca cei de acasă, care văd spectacolul în a doua zi de Crăciun pe ProTV, să simtă căldura pe care am vrut să o transmitem și să se gândească și ei cum pot ajuta mai mult, cum pot fi mai buni', a declarat Andra în exclusivitate pentru TVMania. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare