; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

This is us today square 200227_55d5de6491f3996ff39a16738b7548fb.fit 760w

Pro TV difuzează din această noapte lăudatul serial american „This Is Us”

21 December 2020

Pro TV va difuza începând din 21 decembrie serialul „This is Us'/„Asta-i povestea!', produs de NBC și nominalizat la Premiile Emmy și Gala Globurilor de Aur.

 

Din distribuție fac parte actorii Mandy Moore, Milo Ventimiglia, Chrissy Metz, Justin Hartley dar și Sterling K. Brown. Acesta din urmă a primit pentru personajul interpretat în „This is Us' un premiu Emmy, un Glob de Aur, dar și câte un premiu în cadrul Screen Actors Guild și NAACP Image.

Pro TV va difuza producția de luni până joi, după miezul nopții, ora variind în funcție de programul Pro TV pe care îl veți găsi actualizat pe site-ul TVmania.ro.

„This is Us' este o serie americană de comedie cu elemente tragice create de Dan Fogelman care a avut premiera la NBC la 20 septembrie 2016. În prezent producția a ajuns la cel de-al cincilea sezon.

 

„This Is Us' relatează povestea familiei Pearson de-a lungul deceniilor: de la Jack (Milo Ventimiglia) și Rebecca (Mandy Moore), care devin  părinți în anii 1980 până la viața copiiilor lor de 37 de ani, Kevin (Justin Hartley), Kate (Chrissy Metz ) și Randall (Sterling K. Brown) căutând dragostea și împlinirea în zilele noastre. Această comedie dramatică, dezvăluie modul în care cele mai mici evenimente din viața noastră ne influențează și cum conexiunile pe care le împărtășim unii cu alții pot transcende timpul, distanța și chiar moartea.

Acțiunea se desfășoară în prezent și folosește flashback-uri pentru a arăta trecutul familiei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare