; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Grupul pro tv anunta rezultatele financiare si de audienta pentr (1)

PRO TV pregătește programe speciale pentru finalul anului. Află ce vei putea urmări!

24 December 2020

A fost un an diferit, un an în care am învățat să fim aproape, deși distanțarea a fost cuvântul aflat pe buzele tuturor, un an în care am înțeles că dacă luptăm împreună, #nefacembine. Acum, de sărbători, PRO TV pregătește telespectatorilor un program special care să le ofere zâmbetul și bucuria zilelor libere, zilelor în care sărbătoarea este în fiecare dintre noi.  

 

 

Pe 25 decembrie de la prima oră a dimineții, părinții și copiii se pot bucura de cele mai frumoase povești ale iernii în filme precum: Magia zăpezii, O coroană de Crăciun sau Câinele, adevăratul meu prieten

 

Seara, de la ora 20:30, Filmul PRO aduce o premieră: Fast and Furious 8, care prezintă continuarea poveștii lui Dominic Toretto (Vin Diesel) și a prietenilor lui, în momentul în care se confruntă cu o nouă amenințare.   

 

Ultimele zile din an aduc noi surprize pentru cei de acasă! Pe 28 decembrie, de la miezul nopții, pe PRO TV vom vedea The Artist Awards – Premiile Muzicale Global Records. Pe lângă aflarea câștigătorilor celor 13 categorii, spectacolul va aduce recitaluri de neuitat de la Alina Eremia, Andra, Antonia, Carlas Dreams, DJ Project & Andia, INNA, Irina Rimes, Killa Fonic, Roxen și The Motans.

 

Noul an se petrece… tot pe PRO TV cu Day one, programul special pregătit alături de Untold. Pe 31 decembrie, de la 23:30, Smiley, Inna, Irina Rimes, Horia Brenciu și Grasu XXL vor avea momente special pregătite pentru cei aflați în fața televizoarelor, iar la miezul nopții telespectatorii vor avea parte de un spectacol de artificii impresionant transmis de la Cluj-Napoca, de pe stadionul Cluj-Arena. Cu această ocazie, David Guetta va avea un show special de la Paris care va fi transmis live. 

 

Și în mediul online PRO TV a pregătit numeroase surprize: 6 vedete (Florin Busuioc, Adrian Nartea, Olimpia Melinte, Cosmin Stan, Andreea Marinescu și Alex Dima) au pregătit povești speciale de Crăciun pe care le puteți asculta alături de cei mici, iar alte 5 vedete sunt gata să le ofere copiilor super cadouri sub brad dacă duc la capăt o serie de provocări. Pentru cei care-și doresc produse handmade… pot vedea campania lansată pe noua pagină Tik Tok a PRO TV

 

Finalul de an se petrece alături de PRO TV și programele speciale pregătite pentru telespectatori! 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare