; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Romania, jos palaria!   Tania Popa, Florin Busuioc, Catalin Neamtu (2)

Pro TV pariază pe Florin Busuioc: actorul va prezenta în grila de toamnă un show nou

16 August 2017

Florin Busuioc, popularul prezentator al rubricii meteo de la Pro TV, va avea, în curând, o emisiune nouă la Pro TV: „România, jos pălăria!'

 

Noul show este un concurs pe echipe de vedete,  care trebuie să treacă prin probe amuzante de cultură generală, toate având ca temă România. Fie că este vorba despre geografie, istorie, cultură urbană, muzicală sau cinematografică, concurenții trebuie să dea răspunsurile corecte pentru a câștiga cât mai multe puncte și a ajunge în runda finală.

 „Nu știu alții cum sunt, dar eu nu sunt alții! Totuși, fac parte din numărul mare de oameni care iubesc cu patimă țara asta, pentru că în pofida tuturor ciudățeniilor, apucăturilor sau derapajelor pe care le-am avut în istorie, suntem o țară jos pălăria! Iată că această emisiune vine într-un moment în care chiar avem nevoie să ne aduce aminte de tot ce e valoros, emoționant, de tot ce merită să fie luat în râs pentru că suntem o nație cu bune și cu rele, dar mai ales cu lucruri senzaționale! Luați-vă familia, așezați-vă în fața televizorului și trăiți împreună cu noi bucuria și emoția de a face parte din această nație superbă și nu uitați ca la final, cu mândrie, să spuneți „România, jos pălăria!', a declarat entuziasmat Florin Busuioc.

 

Cine sunt căpitanii de echipe

Alături de Busuioc se vor afla permanent în studio căpitanii celor două echipe de vedete, actorii Tania Popa și Cătălin Neamțu.

„De mult îmi doream să fac parte dintr-un astfel de proiect pentru că îmi place să îmi exploatez mintea, să învăț. La acest proiect voi veni cu foarte multă nerăbdare, mult entuziasm, bucurie, emoție și, de ce nu, frică, pentru că eu sunt competitivă și îmi place să câștig. Faptul că vin din Republica Moldova o să mă facă și mai încrâncenată să studiez, să caut, să cunosc și mai multe despre România. În fiecare emisiune voi avea ceva nou de învățat. Este multă distracție, amuzament, umor și cel mai important, ceea ce îi place românului: cultură generală!', a declarat Tania Popa.

 

La rândul său, Cătălin Neamțu a explicat: „Sunt încântat să fac parte din acest proiect pentru că-mi place foarte mult echipa. Și când zic echipa, zic toată. Si cei care se văd la TV și cei care nu. Sunt convins că într-o atmosferă ca cea pe care am găsit-o aici, cu poftă de joacă și chef de viață, avem toate șansele să ne iasă „jos pălăria'! De ce ar trebui să se uite oamenii? Pentru că este o emisiune despre România, cu „bufet suedez'! Găsești de toate la noi. Emoție, distracție adrenalină, toate într-un cadru relaxat, ca între prieteni. Este o emisiune curată, cu multă energie pozitivă la care se pot uita toate categoriile de vârstă. De la grupa mică pân’ la mama mare :).  Tania este o parteneră foarte bună, este permanent conectată și construim împreună. Avem unelte comune pentru că am jucat 10 ani împreună pe aceeași scenă în spectacole de improvizație. Busu este cel care ne dă timpul precis, nu cel probabil, și menține un echilibru între cele două echipe. Sunt onorat că lucrăm împreună', a declarat Neamțu.

Pro TV nu a anunțat încă data premierei pentru „România, jos pălăria!' .

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare