; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bf.stirileprotv.ro

PRO TV lansează un nou microsite dedicat zilei de Black Friday

15 November 2018

PRO TV vine în ajutorul tuturor românilor care doresc să participe la cel mai tare eveniment de shopping al anului: Black Friday! PRO TV va lansa 4 microsite-uri dedicate acestei ocazii. Începând de joi noapte, românii care vor accesa site-urile bf.stirileprotv.ro, bf.sport.ro, bf.perfecte.ro și bf.yoda.ro vor gasi o secțiune dedicată special evenimentului.

Împătimiții de cumpărături vor putea găsi informații legate de Black Friday, cele mai bune oferte, care sunt magazinele participante, dar vor afla în exclusivitate și care sunt produsele din oferta eMAG.

În ziua cu cele mai mari reduceri din an, bf.stirileprotv.ro și bf.sport.ro vin în ajutorul devoratorilor de cumpărături și le oferă un ghid de shopping. Produse de fashion, gadget-uri, laptop-uri, cărți, aparate foto sau produse pentru copii pot fi găsite mult mai ușor accesând site-urile dedicate acestui eveniment. Peste 30 de comercianți își vor expune online cele mai bune oferte. eMag, Altex, Elefant.ro sunt doar cațiva dintre cei mai mari participanți la Black Friday.

Numărătoarea inversă a început! Românii iși pot pregăti cardurile pentru cumpăraturile anului!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare