; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

THE CONCERT drive in 1

Pro TV transmite weekendul acesta cel mai mare concert drive-in cu Inna și Irina Rimes

16 June 2020

Muzica este cea care ne aduce împreună și dă startul celor mai tari petreceri! Toate visurile pot prinde contur atunci când ne lăsăm purtați de vibrația muzicii. Global Records aduce cei mai iubiți artiști din țară pe aceeași scenă. Cel mai mare concert drive-in, din România, va fi în parcarea principală de la Romexpo pe 19, 20 și 21, dar și LIVE pe protvplus.ro. Pe 21 iunie o parte din magia spectacolului THE CONCERT drive-in va fi transmisă pe PRO TV.

 

Irina Rimes este unul dintre artiștii care va face scena să vibreze:

„Dacă există ceva de care mi-a fost dor în perioada izolării sunt concertele. În sfârșit, am marea plăcere să-mi invit publicul la un concert inedit, care promite sa ne aducă înapoi energia de care aveam nevoie atât noi, cât și voi. Pregătim mare rockăreală și sper să rămână un concert de referință, mai ales că pentru noi e și primul de acest fel'.

 

Duminică, 21 iunie, după miezul nopții, putem vedea pe PRO TV o parte din concertul revoluționar și vom simți energia melodiilor interpretate de artiștii prezenți la eveniment.

„Mi-a fost foarte dor să fiu pe scenă, așa că ne vedem pe 20 iunie cu super multă energie și muzică bună, la THE CONCERT drive-in, la Romexpo', a spus INNA.

 

THE CONCERT drive-in va fi LIVE pe protvplus.ro și putem urmări cu toții cele trei zile magice, începând cu ora 19. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare