; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Spartacu Zeii arenei HBO

Pro TV difuzează serialul „Spartacus: Zeii arenei”

04 August 2014

Batiatus (John Hannah), Lucreţia (Lucy Lawless) şi Oenomaus (Peter Mensah), eroii din „Spartacus: Nisip însângerat', se întorc în acest prequel difuzat de Pro TV, începând de astăzi, 4 august, de la 23.05.HBO difuzeaza prequel-ul de la Spartacus: Nisip însângerat

Evenimentele se petrec cu mult înainte de apariţia lui Spartacus la Casa Batiatus (povestea din „Spartacus: Nisip însângerat'). Gannicus (Dustin Clare) este un gladiator carismatic, vedeta Casei Batiatus, care îşi doreşte să devină campion în Capua. Talentul său în manevrarea sabiei e egalat doar de pasiunea sa pentru vin şi femei.

Acestea sunt vremurile pe care le-a aşteptat tânărul Batiatus. E gata să-şi dea tatăl la o parte şi să preia controlul asupra averii. Pentru a se asigura că gladiatorii săi sunt cei mai bine cotaţ­i, va trăda pe oricine. Alături de el o are pe Lucreţia, loiala sa so­ţie, iar împreună nu se vor da în lături de la nimic – vor amăgi oamenii, vor pune mâna pe putere şi vor seca de bani oraşul Capua.

Fanii lui „Spartacus' vor fi încântaţi să regăsească în „Zeii arenei' stilul care i-a adus primei serii imensul succes: intrigi, răsturnări neaşteptate de situaţie, sex şi trădări, multe scene de luptă cu bărbaţi dezbrăcaţi… De altfel, serialul, deja difuzat peste Ocean, s-a bucurat de cronici favorabile şi trecere la public.

Din păcate, eroul primei serii, Andy Whitfield, n-a putut continua filmările din cauza stării de sănătate precare, fiind nevoit să se retragă. Iar după acest prequel, producătorii au fost nevoiţi să ia decizia de a-l înlocui. Noul Spartacus, care nu apare deloc în „Zeii arenei', va fi un alt australian, Liam McIntyre .

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare