; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Rambo 2 Stallone Cover

Pro TV difuzează seria de filme „Rambo”. Programul complet

15 June 2020

Începând de sâmbătă, 20 iunie, postul Pro TV va difuza în fiecare weekend câte un film din seria „Rambo', care îl are în rol principal pe Sylvester Stallone. 

Astfel, în urma programului transmis de postul de televiziune, primele 2 filme ale francizei vor fi difuzate sâmbăta pe 20 și 27 iunie de la ora 22.00, respectiv 22.45. Urmând a fi comunicate și difuzările pentru următoarea perioadă. 

Când spui Rambo, spui Sylvester Stallone. John Rambo (Stallone) e un veteran al Rãzboiului din Vietnam a cãrui viațã s-a schimbat de la revenirea acasã. În prima peliculă a francizei, „First Blood', Rambo strãbate oraș dupã oraș pentru a-și reîntâlni foștii camarazi de arme. Ajungând într-o micã localitate din Oregon, Rambo nu e pe placul șerifului orașului care îl someazã sã plece de acolo. Acesta refuzã și se trezește aruncat în închisoare.

Au fost cinci filme lansate până acum în seria: First Blood, Rambo: First Blood Part II, Rambo III, Rambo și Rambo: Last Blood.  Franciza își are rădăcinile în romanul First Blood de 1972, scris de David Morrell. Stallone a co-scris scenariile celor cinci filme și a regizat „Rambo'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare