; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pro TV, cel mai urmărit de Revelion

04 January 2011

Postul din trustul MediaPro a înregistrat din nou cele mai mari audienţe de Anul Nou, fiind urmărit, în intervalul orar 22.00 – 2.00 al nopţii dintre 31 decembrie şi 1 ianuarie, de peste 1,1 milioane de români din mediul urban, în medie, pe minut.
..
Programul de Revelion de pe Antena 1 s-a situat pe poziţia a doua, înregistrând o audienţă medie de 966 de mii de orăşeni, iar postul de muzică Etno TV, marea surpriză a nopţii dintre ani, a încheiat podiumul, fiind urmărit de 263 de mii de români din mediul urban.
...
Cifre slabe pentru postul public

TVR 1 a făcut o alegere neinspirată cu difuzarea Selecţiei Naţionale a concursului Eurovision de Anul Nou. Victoria formaţiei Hotel FM, care va reprezenta România la competiţia din Germania, din luna mai, a fost urmărită de doar 186 de mii de orăşeni, iar televiziunea publică s-a plasat abia pe locul şapte în topul audienţelor de Revelion.

Înaintea TVR 1 s-au plasat, în ordine, posturile Kanal D (236 de mii de telespectatori), Prima (229 de mii) şi Naţional TV (206 mii).

Sub pragul de 200 de mii de telespectatori s-au plasat şi ultimele trei staţii din top 10. Antena 3 a fost pe opt, cu o medie de 149 de mii de orăşeni, iar Realitatea şi Antena 2 au încheiat ierarhia, cu 147 de mii, respectiv 121 de mii.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare