; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

12716311_1065606243460216_5316194217627680320_o

Pro TV anunță prezentatorii primului sezon „Vocea României Junior”

14 July 2016

Copii din toată țara au venit în primăvară la preselecțiile pentru primul sezon „Vocea României Junior', iar acum sunt pregătiți să urce pe scenă și să demonstreze că vocile lor puternice merită să fie în competiție și să meargă cât mai departe spre marele trofeu.

12716311_1065606243460216_5316194217627680320_o

Îndrăgitul actor Mihai Bobonete și magicianul Robert Tudor vor face echipă la „Vocea României Junior'. Cei doi prezentatori așteaptă copiii cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani și calități vocale remarcabile să urce pe scenă și să întoarcă scaunele antrenorilor INNA, Marius Moga și Andra.

Mihai Bobonete va transmite telespectatorilor emoțiile și bucuria noii generații direct de pe scenă, în timp ce Robert Tudor va fi alături de copii în culise.

Mihai Bobonete

Mihai Bobonete

'Iubesc copiii și abia aștept să fiu în mijlocul lor în primul sezon «Vocea României Junior». Ne vom distra, vom râde mult și vom asculta cele mai bune voci ale noii generații. Avem trei antrenori cu experiență, care îi vor ajuta pe cei mici să meargă mai departe indiferent de rezultat și să nu renunțe la visul de a cânta, iar eu și Robert vom fi alături de ei și le vom aduce românilor un show de neuitat.', a spus Mihai Bobonete.

Robert Tudor

Robert Tudor

'Sunt bucuros să prezint această emisiune, care va intra în casele tuturor românilor, alături de prietenul și nașul meu, Mihai Bobonete. Să lucrez cu copiii este ceea ce iubesc să fac. Știu că voi plânge de bucurie și de uimire pentru acești copii, care vor veni să cânte cu voci de înger. Aștept cu nerăbdare să începem filmările și, dacă cei mici ne vor uimi cu vocile lor, eu îi voi încânta pe toți cu numere de magie. Va fi o «Vocea României Junior» magică!', a completat carismaticul Robert Tudor.

Magicianul Robert Tudor a făcut primul truc la 7 ani

Mihai Bobonete este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de comedie din România. Reușește de fiecare dată să dea viață unor personaje memorabile, iar spectacolele de stand-up comedy și improvizație susținute de el au un succes răsunător atât în țară, cât și în străinătate.

Finalistul sezonului cinci „Românii au talent', Robert Tudor, i-a cucerit pe români cu numerele sale complexe de magie, dar și cu umorul său. Robert a fost pasionat de magie de mic, iar primul truc l-a făcut la 7 ani. A muncit foarte mult pentru ca visul lui să devină realitate, iar acum este apreciat pentru spectacolele sale dedicate atât copiilor, cât și adulților, dar și pentru faptul că interacționează de fiecare dată cu publicul, fiind și actor de comedie.

Comedia și magia vor fi la cârma primului sezon «Vocea României Junior», iar cei doi prezentatori, Mihai Bobonete și Robert Tudor, sunt nerăbdători să cunoască copiii cu cele mai bune voci din țară și să aducă distracția și emoția în casele românilor.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole: Andra este cel de-al treilea antrenor la „Vocea României Junior'

După Inna, Marius Moga e al doilea antrenor la „Vocea României Junior'

INNA este antrenoare la „Vocea României Junior' (Pro TV)

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare