; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

0DE2919D 4DD0 400E 8114 C13D0767615C

Pro TV anunță premiera sezonului 2 a serialului „Vlad”. Când va fi difuzat

11 June 2019

De curând, au început filmările pentru cel de-al doilea sezon VLAD, care va fi difuzat în toamnă, la PRO TV. Actorii s-au reîntâlnit cu echipa serialului și sunt pregătiți să ducă împreună povestea mai departe. Planul de răzbunare al personajului principal va continua și va avea noi valențe, mult mai periculoase decât până acum, iar iubirea va juca un rol extrem de important în întreaga acțiune. Răzbunarea va fi împiedicată de situații neprevăzute, de apariția unor personaje sau povești neștiute din trecut, însă va fi regândită, pentru ca în final să deschidă un cerc vicios al vendetelor. Întâmplările vor căpăta în acest sezon un caracter de luptă pe viață și pe moarte.

'Sunt bucuros că am început filmările pentru cel de-al doilea sezon VLAD, un sezon foarte dinamic și periculos, dar și cu elemente de romantism. Cu toate că Vlad vede că răzbunarea e foarte aproape, totul se schimbă când își dă seama că planul său face parte dintr-o schemă mult mai complexă decât cea pe care o credea el inițial, că implică și alte obiective. Vrea să afle adevărul și face totul pentru acest lucru, chiar dacă nu mai poate avea încredere în foarte mulți. În toamnă, vom urmări întreaga poveste și toate planurile răzbunării.', a declarat Jesus del Cerro, regizorul serialului VLAD.

Adi Nartea a adăugat: 'Așteptările noastre au fost recompensate, pentru noi, #theVteam, pentru că am început filmarile pentru sezonul doi! O să avem o vară plină de acțiune, cu locații si aventuri și mai interesante decât până acum! Așteptările publicului vor fi și elerecompensate, cel puțin la fel ca ale noastre! Până la toamnă, când vom urmări împreună continuarea poveștii, rămâneți curioși, atat…!'.

Sezonul doi VLAD, în toamna aceasta, numai la PRO TV!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare