; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Costin giurgea si tudor bratu 1

FOTO. Pro TV anunță o emisiune nouă, „Super Speed”

02 November 2016

Costin Giurgea și Tudor Bratu, care au făcut la TVR 1 emisiunea „Mașini, teste și verdicte', se mută la Pro TV. Postul anunță că, în curând, cei doi vor face emisiunea „Super Speed'.

costin-giurgea-si-tudor-bratu-1

Cei doi jurnaliști au o vastă experiență în presa auto și promit o emisiune dinamică. Potrivit comunicatului de presă Pro TV, în fiecare ediție, Costin și Tudor vor testa mașini sport, vor face teste comparative cu cele mai noi modele de pe piață și vor invita vedete pe care le vor surprinde cu viteza de pe circuit.

costin-giurgea-si-tudor-bratu-4

'În mod ideal, «Super Speed» ar trebui să fie pentru noi un mediu matur în care să îmbinăm frumos aventuri, supercaruri, invitați care au sau nu au treabă cu mașinile și comparative cu mașini accesibile. Cel mai probabil, o să facem toate astea, o să spunem adevărul și numai adevărul despre mașini și, în plus, o să facem mult mișto unul de altul.', a spus Costin Giurgea.

costin-giurgea-si-tudor-bratu-3

Tudor Bratu a completat: '«Super Speed»? «Super Speed» e atunci când speli mașina pe ploaie, când preferi să faci o călătorie de 3000 de kilometri cu mașina în loc de avion, când mulezi pedala de accelerație pe mocheta de pe podeaua mașinii sau când Giurgea vine cu ideea genială de a încerca să traversăm România pe off-road într-o Dacie 1100. Cam asta o să fie Super Speed'.

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 

Te-ar putea interesa și:

Știrile Pro TV încep cu o oră mai devreme

Pro TV difuzează două ediții din „Supraviețuitorul' săptămâna aceasta

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare