; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pavel Bartoș și Smiley

Pro TV anunță cele două seri pe săptămână când va difuza noul sezon din „Românii au talent”

25 January 2021

Pro TV va difuza noul sezon „Românii au talent' începând de vinerea viitoare, 5 februarie. Noutatea acestui sezon este că show-ul prezentat de Smiley și Pavel Bartoș revine pe post cu 2 ediții pe săptămână.

„De 11 ani am învățat să redescoperim talentul și să ne bucurăm de el la intensitate maximă. Din 5 februarie, concurenții care au vrut să-și depășească limitele și au venit în fața juraților ne vor demonstra că munca și pasiunea i-au condus spre cel mai înalt nivel”, se arată într-un comunicat al postului.

În premieră, în acest an, ProTV va difuza “Românii au talent” de două ori pe săptămână: vinerea și lunea.

Cei patru jurați sunt deciși să le ofere cei trei de DA acelora care îi vor convinge că își merită locul în următoarea etapă, iar pentru cei care vor demonstra că imposibilul nu există au pregătit, din nou, câte două golden buzz-uri. Și în acest an, zece concurenți se vor califica direct în semifinale în cazul în care Andi, Andra, Florin, Alexandra sau Pavel și Smiley vor apăsa butonul care transformă visurile în realitate.

Despre noul sezon, Pavel Bartoș declară: 'Mi-era dor de emisiune, mi-era dor de reîntâlnirea cu oamenii faini din echipă și de cei care ne urmăresc. Vom vedea oameni simpli care vor veni să-și îndeplinească visul. Vom vedea niște numere extraordinare. Celor de acasă le confirm un lucru: Va fi așa cum vor ei să fie acest show'.

Smiley a zis că 'talentele care vin pe scenă sunt #unusiunu. După 11 sezoane suntem în măsură să spunem când este un sezon senzațional… iar acesta este! Încă sunt foarte multe momente care ne-au uluit și este o promisiune că veți vedea mai mult talent, mai multă unicitate pe scenă'.

Cine va primi cei 3 de DA și se va califica în următoarele etape? Cine se va vedea nevoit să plece acasă și să muncească mai mult pentru anul viitor? Răspunsul la aceste întrebări le aflăm din 5 februarie, pe PRO TV, în fiecare vineri și luni în noul sezon Românii au talent!

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare