; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Deschide ochii

Pro TV aduce, la începutul anului 2016, serialul românesc “Deschide ochii”

18 December 2015

Pro TV aduce, în premieră absolută, producția românească Deschide ochii', un serial care le va spune telespectatorilor povestea unui avocat nevăzător, a cazurilor din instanță și a încurcăturilor din viețile personale ale personajelor principale.

Deschide ochii

Într-o lume în care nimic nu este ceea ce pare, doar el, un orb, poate privi dincolo de aparențe. Serialul, difuzat la începutul anului viitor de Pro TV, aduce o distribuție impresionantă, într-o acțiune care pune accentul pe justiție, adevăr, dreptate, răzbunare și lege. Deschide ochii' este un serial polițist și urmărește aventurile și intrigile specifice fiecărui caz în instanță.

Victor Rebengiuc joacă rolul principal, al lui Horia Barbu, un avocat nevăzător genial, ironic, idealist și surprinzător, care contrazice prin tot ceea face sintagma justiția e oarbă. Andi Vasluianu este Denis Tomulescu, mâna dreaptă a avocatului orb. Naiv, șmecher, cu puseuri de idealism, este preocupat de faptul că nu își va primi salariul din cauza excesului de cazuri pro bono în care e implicat cabinetul de avocatură, iar apariția unei stagiare la cabinet va complica lucrurile. Stagiara Emilia Sterian, jucată de Aylin Cadîr, are toate calitățile: este atrăgătoare, descurcăreață și isteață. Comisarul de poliție (Răzvan Vasilescu), prieten apropiat al bătrânului avocat, avocatul fără scrupule (Radu Gabriel) și secretara (Luminița Gheorghiu) personajului principal vor contribui la fiecare dintre momentele din serial. Din distribuție mai fac parte și Andreea Vasile și Sergiu Costache.

Deschide ochii' este realizat în regia lui Iura Luncașu, în anul 2013. Deschide ochii' este un proiect premium, mare și un pas important pentru Pro TV, pornind de la distribuție și povestea îndrăzneață. E o mixtură interesantă de mistery, dramă, comedie pe ici, pe colo, e un subiect complex în care sunt prezentate cazuri de toate felurile, pe care avocații trebuie să le descifreze într-o manieră proprie.', a declarat Iura Luncașu.

Serialul Deschide ochii' va fi difuzat în curând, la Pro TV.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare