; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mihaela bilic

Pro TV a renunțat la colaborarea cu Mihaela Bilic fără explicații. Declarațiile nutriționistei

15 February 2021

Medicul nutriționist Mihaela Bilic a anunțat prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele de socializare că nu va mai face parte din noul sezon al emisiunii „Arena bucătarilor', difuzată duminica de Pro TV. 

Conform acesteia, absența sa de pe micile ecrane va avea loc din luna martie. Mai mult decât atât, nici măcar nu a fost înștiințată de producătorul emisiunii de schimbările care vor urma: 

„S-a rupt lanţul de iubire. Dragii mei, duminicile vor fi mai triste fără voi. Vreau să vă anunţ că începând din luna martie nu o să ne mai întâlnim în fiecare weekend în cadrul emisiunii „Arena bucătarilor'. Noul sezon va debuta într-o altă formulă. Nu mă întrebaţi cine o să facă parte din echipă, nici eu nu ştiu. Producătorul emisiunii nu a găsit de cuviinţă să mă anunţe că încetăm colaborarea, cu atât mai puţin să-mi dea vreo explicaţie… aşa că sunt la fel de curioasă ca şi voi cine o să-mi ia locul', a scris pe pagina sa de Facebook Mihaela Bilic.

Medicul nutriţionist a oferit fanilor mai multe precizări referitoare la formatul emisiunii şi a precizat faptul că speră să revină pe micile ecrane într-o altă emisiune.

„Probabil puţini ştiu că proiectul „Arena bucătarilor' nu este o producţie Protv, ci o emisiune creată/finanţată de Selgros, difuzată cu mulţi ani în urmă la Kanal D şi apoi la Protv. Pentru mine cei 5 ani de colaborare au reprezentat o experienţă extraordinară, formatul în sine fiind unul curat, necondiţionat de publicitate, unic pe piaţa românească. Nu am crezut că un medic nutriţionist poate să-şi găsească locul într-o bucătărie şi să completeze într-un mod pozitiv preparatele culinare de excepţie care se găteau acolo. Însă „reţeta' s-a dovedit a fi o reuşită! Am făcut o echipă frumoasă cu Liviu Preda, a cărui prezenţă mi-a lipsit mult anul trecut. Acum a venit rândul meu să vă mulţumesc că ne-aţi fost alături şi să vă spun la revedere, cu speranţa că ne vom revedea cu alte ocazii/ în alte emisiuni, cel puţin la fel de interesante. Iar Arenei bucătarilor’ îi doresc succes, oricare ar fi formula în care va continua'.

 

S-a rupt lanțul de iubire😳💔
Dragii mei, duminicile vor fi mai triste fără voi😔 Vreau să vă anunț că începând din luna…

Publicată de Mihaela Bilic pe Sâmbătă, 13 februarie 2021

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare