; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pro TV a renunţat la „Land of Jokes”

07 June 2011

După doi ani la Pro TV, unde au debutat în toamna lui 2009 (după transferul de la Antena 1), Cristian Greţcu, Gyuri Pascu, Silviu Petcu, Cătălin Mireuţă&co au rămas fără slujbă. Emisiunea „Land of Jokes' – care era difuzată duminica seara – nu se va mai regăsi în grila de toamnă a postului.


Informaţia ne-a fost confirmată oficial de reprezentanţii postului Pro TV, după ce fusese lansată de Toni Grecu (liderul Serviciului Român de Comedie', emisiune din care făceau parte alţi membri ai grupului Divertis) în presă.

 

'Eu voi continua să fac emisiunea la Pro TV pentru încă un sezon. Cât îi priveşte pe foştii mei colegi de la «Land of Jokes», din câte am auzit se pare că nu vor mai continua', a declarase, pentru Click!, Toni Grecu.

 

Decizia de a nu mai face Land of Jokes' a fost pusă pe seama audienţelor în scădere. Totuşi, audienţele pe luna mai arată că emisiunea nu stătea foarte prost la acest capitol. A făcut o medie de 6, 1 puncte (pe publicul urban), în timp ce Serviciul Român de Comedie' avea 7 puncte.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare