; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Trustul Pro a primit licența pentru postul Acasă Gold

27 March 2012

Pro TV SA, reprezentată de directorul Costi Mocanu, a primit de la Consiliul Naţional al Audiovizualului licenţa pentru postul Acasă Gold, care va difuza telenovele, potrivit Paginademedia.ro.

Noul canal va apărea în aprilie şi se adresează publicului feminin cu vârsta cuprinsă între 15 şi 49 de ani. El va fi preluat contra cost de operatori. Acasă, celălalt post de profil din portofoliul Pro, şi Acasă Gold îşi vor împărţi telenovelele mai vechi în funcţie de target.

De asemenea, grila Acasă Gold va consta, în proporţie de 60%, şi din filme. Potrivit lui Mocanu, vor fi 6 intervale orare pentru telenovele, dintre care trei produse în Europa, în timp ce alte trei segmente vor fi dedicate emisiunilor româneşti.

Revine Inimă sălbatică'!

Un loc aparte în grilă îl va avea colecţia Gold', care va prezenta telenovele clasice, de la Rosalinda' şi Inimă sălbatică' până la Înger sălbatic', şi Clona'.

CME (compania care deţine grupul Pro TV SA, n.r.) a început să producă multe tipuri de telenovele. Vom difuza şi telenovele din Croaţia, Cehia, Slovacia şi Turcia', a declarat Costi Mocanu.

Dimineaţa, Acasă Gold va difuza un calup de producţii proprii, compus din mai multe emisiuni culinare şi de frumuseţe.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare