; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vocea Romaniei

PRO TV a lansat grila de toamnă. Află când încep marile show-uri și care sunt noutățile!

23 August 2018

Astăzi, postul de televiziune a lansat în cadrul unui eveniment grila din această toamnă. PRO TV ne va aduce noi sezoane din deja cunoscutele emisuni „La Măruță', „Vorbește lumea', „Pe bune?!', „Ce spun românii', „Gospodar fără pereche',  dar și noi producții precum „Ninja Warrior' și două noi seriale „Triplusec' și „Vlad'. 

 

Principala noutate a postului este emisiunea  „Ninja Warrior', show a cărui „acțiune' se desfășoară pe un platou de 15.000 de metri pătrați (primele imagini de pe platourile de filmare AICI). Totodată va aduce și un nou serial de comedie, „Triplusec', în cadrul căruia îi vom putea vedea pe marii actori Oana Pellea și Victor Rebenciug, dar și pe Cosmin Natanticu. 

„Fac parte din categoria celor care au visurile ratate. Pilotul serialului l-am filmat anul trecut, iar filmările pentru celelalte episoade le-am început pe 11 august și se întind până pe 29 septembrie. Serialul va avea 11 episoade. Din episodul doi o sa apară o mare surpriza pe care o dezvălui acum, în exclusivitate, este vorba de domnul Victor Rebenciug. Având in vedere că serialul se numește „Triplusec' vă pot spune că vom avea parte de foarte mult umor sec, umor negru, mult sarcasm, dar și ironii.  Sper ca prin distribuție și poveste să atingem cât mai multe categorii de vârstă', a declarat Cosmin Natanticu în exclusivitate pentru TVMania. 

 

Luni: Gospodar fără pereche și Pe bune?!. Începând cu 10 septembrie, traiul simplu, autenticitatea și valorile de bază luptă relaxat să își recapete locul într-o lume care se mișcă prea rapid, la Gospodar fără pereche.

 

Marți: Las Fierbinți și Filmul PRO. Cel mai de succes serial de comedie românesc revine pe 11 septembrie, imediat după Știrile PRO TV. Același sat mic de câmpie, undeva între paradox și autoironie, unde locuitorii își fac planuri de îmbogățire, primarul își vede de propriul interes, iar oamenii înțeleg lumea mai bine decât îi înțelege ea pe ei.

 

Miercuri: Visuri la cheie și Pe bune?!. Show-ul care le-a adus românilor inspirație, bucurie și motive să creadă că dorințele pot deveni realitate revine pe 12 septembrie la PRO TV! O nouă echipă devotată de arhitecți și designeri, împreună cu un nou prezentator, dăruiesc unor familii greu încercate o mână de ajutor și o fundație pentru omenie. Tot pe 12 septembrie revine Pe bune?! cu întrebări 100% demente și răspunsuri 100% pe bune.

 

Joi: Las Fierbinți, Triplusec, Filmul PRO. PRO TV lansează Triplusec, un nou serial de comedie românesc pe 13 septembrie! București, anul de grație 2018 – reuniunea fostei a XII-a G și începutul unui nou serial românesc: Triplusec. Față în față cu visurile lor, dar și cu provocările vieții, o gașcă de millenials descoperă că, atunci când ești cu ochii după fericire, cel mai important e să vezi partea plină a paharului… de Triplusec. Oana Pellea, Cosmin Natanticu, Diana Roman și Aida Economu sunt doar câțiva dintre actorii din Triplusec, într-o producție Frame Film.

 

Vineri: Vocea României, Filmul PRO. Dacă e vineri, e #vocearomâniei. De pe 7 septembrie. Cel mai răsunător show de pe planetă evoluează. Din nou. Cu o formulă de antrenori curajoasă: Tudor Chirilă, Irina Rimes, Andra și Smiley. Dar și noutăți spectaculoase: decor high-tech, un nou pachet grafic și schimbări de format. Ziua de vineri rămâne eveniment național.

 

Sâmbătă: Filmul PRO. Filmele se simt întotdeauna bine la PRO TV. Și nu e doar un fel de-a spune. În 2017, cele mai urmărite 100 de filme din prime time-ul românesc au fost toate aici. În 2018, avem 60 de premiere, eroi de blockbuster, comedii cu daună totală și cele mai lăudate povești de Oscar.

 

Duminică: Ninja Warrior România, Filmul PRO. Competiția care ține întreaga planetă cu sufletul la gură începe pe 9 septembrie, într-un platou construit special în România pentru acest show! Sute de români cu voință de fier luptă să-și depășească limitele fizice și psihice. Concurenți războinici față în față cu cea mai dură provocare: cucerirea Muntelui Midoriyama și a titlului suprem de Ninja Warrior.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare