; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pro TV a lansat grila de toamnă!

02 September 2011

În această toamnă, primul care s-a întors din vacanță a fost Cătălin Măruță. „Happy Hour' a început pe 1 septembrie, într-un nou decor, din care nu a lipsit Happylica. Band-ul s-a întors și el la „Happy Hour', cu versuri la fel de înțepătoare pentru invitații emisiunii.

Pe 12 septembrie începe și „Pariu cu viața', primul serial muzical din România. Serialul a fost conceput  să placă tuturor generațiilor și se înscrie pe un trend ascendent al producțiilor de acest gen din întreaga lume (precum „Glee', „Rebelde', „Britannia High'). „Pariu cu viaţa' se vrea a fi un portret al societății, creionat cu ajutorul tinerilor din trupa „La-La Band' (foto), în jurul cărora vor evolua actorii obişnuiţi din MediaPro: Adela Popescu, Diana Dumitrescu, Radu Vîlcan, Marin Moraru şi alţii.

Nu aduce anul ce aduce toamna aceasta la Pro TV

Vocea României' este o altă premieră pregătită de postul de pe Pache Protopopescu pentru mijlocul lunii septembrie.  Mentorii Loredana, Smiley, Marius Moga și Horia Brenciu vor fi alături de oamenii talentați veniți să concureze în acest show. Fiecare dintre cei patru membri ai juriului va alege voci impresionante, dintre care, la final, va fi aleasă „Vocea României'.

Anul acesta, „Dansez pentru tine' ajunge la cel de-al 12-lea sezon. Prezentatori vor fi aceiaşi Ștefan Bănică și Iulia Vântur. Decorul va fi schimbat într-un cadru de bal, iar concurenții vor avea de făcut spectacol la balul de curte, balul absolvenților, balul Cenușăresei sau balul mascat. Debutul este aşteptat pentru mijlocul lunii octombrie.

Tot în această toamnă se întorc „Apropo TV', cu Andi Moisescu, „România, te iubesc', cu aceeaşi echipă a Ştirilor, „După 20 de ani', cu Claudiu Pândaru și Cristian Hoştiuc, dar şi „Ce se întâmplă, doctore', cu Oana Cuzino.

„Nașa' se va putea vedea la tv, în această toamnă

La „Filmul Pro', telespectatorii vor avea de urmărit multe filme de acțiune, thrillere, dar și comedii. Dintre pelicule menţionăm „Transformers: Răzbunarea celor învinși', „Scăpați de Smart', „Hancock', dar și filmul românesc „Nașa', o comedie cu Jojo, Alex Velea, Smiley, Laura Cosoi.

În pregătiri pentru sezonul de primăvară

Românii au talent' se pregătește de o nouă ediție. Caravana a început deja să caute oameni talentați pentru show-ul care va fi difuzat în primăvara anului viitor. Tot atunci, va fi ales și primul “MasterChef” al României, pentru care continuă înscrierile.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare