Homepage  / Televiziune

Pro TV a achiziționat formatul „The Traitors”. Acțiunea noului show are loc într-un castel

Pro TV a achiziționat formatul „The Traitors”. Acțiunea noului show are loc într-un castel

de Roxana Mirea,

Pro TV a cumpărat licență pentru un nou format internațional, un reality-show a cărui acțiune se desfășoară într-un castel. Este vorba despre emisiunea „The Traitors” (traducere: „Trădătorii”), variantă americană a emisiunii olandeze cu același nume. Iată detaliile.  

Pro TV a cumpărat licență pentru „The Traitors” 

Pro TV a cumpărat licență pentru formatul internațional de succes „The Traitors”, a anuntat în premieră Pagina de media.

Pro TV a cumpărat licență pentru formatul internațional de succes „The Traitors”. Pro TV a devenit cel mai recent radiodifuzor care a comandat o adaptare locală a formatului olandez de competiție de succes „The Traitors”/ „De Verraders”, de la IDTV al All3Media. Primedia Studios din Africa de Sud a obținut, de asemenea, drepturile de a produce o adaptare locală. Alte adaptări anunțate recent includ o versiune celebră pentru Prime Video în Italia și o versiune spaniolă pentru Atresmedia TV, potrivit c21media.net. 

De la lansarea sa pe RTL 4 în Țările de Jos în 2021, „The Traitors” a generat peste 25 de adaptări locale în Europa, Australasia și America de Nord, inclusiv cu Peacock de la NBCUniversal în SUA, precum și cu BBC One în Regatul Unit. 

Potrivit deadline.com, Stephen Driscoll, EVP EMEA and Co-Productions All3Media International, a declarat: „Sunt încântat să întâmpin o serie de noi parteneri strălucitori în familia The Traitors în EMEA. Este incredibil de interesant ca The Traitors să călătorească pe un nou continent cu Primedia Studios în Africa de Sud, precum și să întâmpinăm parteneri atât de străluciți în Prime Video, Atresmedia TV și Pro TV, care au un palmares impresionant pentru livrarea de formate de divertisment de succes în teritoriile lor. Am toată încrederea că publicul din Africa de Sud, Spania, Italia și România se poate aștepta să fie absolut dependent de aceste noi versiuni distractive și dramatice ale show-ului The Traitors.” 

Despre ce este vorba în show-ul „The Traitors” 

Descris ca fiind un thriller psihologic și un reality-serial competițional, The Traitors are loc într-un castel izolat în munții Scoției, scrie tvinsider.com. Cei 20 de concurenți vor avea sarcina de a finaliza o serie de provocări care le pot aduce premii în bani. Cu toate acestea, o parte dintre concurenți vor fi „the traitors/trădătorii”, care se vor întâlni în secret pentru a pune la cale un plan de eliminare a jucătorilor numiți „the faithful/cei corecți”. Acest al doilea grup trebuie să afle cine face parte din primul grup și să-i elimine pentru a lua premiile în bani pentru ei. Dacă un „Trădător” reușește să ajungă până la final, are șansa de a lua acasă premiul în bani. Show-ul este bazat pe emisiunea olandeză cu același nume. The Traitors are 10 concurenți – vedete. Cei 10 concurenți – oameni obișnuiți care se vor alătura celebrităților în show-ul „The Traitors” au joburi extrem de diverse. 

The Traitors este un reality-show american bazat pe serialul olandez „De Verraders”. Acesta este găzduit de actorul scoțian Alan Cumming, celebru pentru rolul jucat în „Soția perfectă”. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton