; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Anna Lesko, Cosmina Pasarin, George Vintila, Cornel Ilie, Andrei Stoica

Pro TV a anunțat o nouă echipă participantă la „Fort Boyard”: Intră în joc, printre alții, Anna Lesko, Cosmina Păsărin și Cornel Ilie

21 July 2017

Porțile Fort Boyard se deschid pentru o nouă echipă plină de energie, pregătită să facă față oricărei provocări! Anna Lesko, Cosmina Păsărin, George Vintilă, Cornel Ilie și Andrei Stoica sunt cele cinci vedete care au spus DA aventurii Fort Boyard.

Anna Lesko, o apariție mereu surprinzătoare, a declarat: „Pentru mine, a fost o provocare fizică, dar și psihologică. Când mi s-a propus, nici nu am stat pe gânduri, am acceptat din prima, fără să cunosc formatul emisiunii, întrucât la noi, în Chișinău, nu s-a difuzat. E ca o șansă unică în viața, acum sau niciodată 🙂 Așa că am plecat la drum fără să știu prea bine în ce mă bag, însă experiența trăită acolo a depășit cu mult așteptările mele. Odată cu Fort Boyard am avut prilejul de a cunoaște oameni minunați, care s-au dedicat în totalitate pentru realizarea acestui concurs. Sunt parte dintr-o echipă extraordinară, care are un curaj și un potențial ieșite din comun.'.

„Mi s-a părut că este o experiență care merită trăită din plin, pentru că nu vin în fiecare zi astfel de propuneri și nu ai ocazia să apari într-un show de asemenea anvergură. Mi s-a părut interesantă povestea fortului și m-am bucurat maximum de toată experiența. Telespectator fidel fiind, pe vremuri, m-am gândit întotdeauna cum as proceda în locul concurenților și iată că mi s-a întâmplat. Nu pot spune că probele au fost ușoare, dar am avut parte de o super echipă! ', a declarat Cosmina Păsărin încântată.

Ce au în comun omul de radio, cântărețul carismatic și luptătorul învingător? Experiența Fort Boyard!

 George Vintilă, cel mai mare amator de senzații tari,  a declarat: „Când e vorba de aventură sunt primul! Sunt un bun coechipier, lucru imperios necesar într-un loc ca Fort Boyard! Locul acela emană “greutate” de pe vremea când am văzut prima emisiune în anii ’90… și tot de atunci mă gândeam: Uaaaa, ce tare ar fi să ajung măcar să il văd! Și nu doar l-am văzut, ci am fost căpitan în echipa cu cei mai buni oameni! La propriu! Am acceptat să particip la acest super show în primul rând pentru oameni și apoi pentru tot ce e acolo: istorie, ocean, bastioane, aventură, adrenalină… O experiență pe care nu aș fi ratat-o niciodată!! Și mai vreaaau…'.

„Am acceptat provocarea Fort Boyard pentru a-mi depăși niște limite, pentru a mă pune în fata unor încercări extreme pe care, probabil, n-aș avea altă ocazie să le întâlnesc. Eu funcționez cel mai bine în situații de urgentă și experimentul Fort Boyard se bazează pe executat sarcini în criza de timp, indiferent de temeri, fobii sau spaime. A fost experiența vieții mele, fără nicio îndoială..', a spus Cornel Ilie plin de entuziasm.

„De mic urmăream această emisiune și chiar mă întrebam cum ar fi să particip, cum aș rezolva provocările, cum aș ieși din situațiile limită. Când a venit propunerea din partea Pro TV, mi-am zis că este momentul să-mi las abilitățile pe care le-am dobândit ca sportiv de performanță să mă facă învingător în provocarea Fort Boyard. Iubesc competiția, e parte din viața mea, iar această provocare era una pe care nu puteam să o ratez.', a spus Andrei Stoica cu forța unui învingător.

Legendarul fort își deschide porțile pentru o serie de vedete care sunt pregătite să își întreacă propriile limite pentru a ajunge în camera comorilor și pentru a strânge cât mai mulți bani într-un timp limitat.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare