; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pro tv plus

Pro TV a anunțat grila de primăvară. Care sunt noutățile

26 January 2021

Pro TV a anunțat astăzi care sunt producțiile pe care mizează în această primăvară. Pe listă se află „producții diverse care oferă divertisment, comedie cât cuprinde, talent, obiectivitate și noi oportunități' se vor regăsi în grila postului, se arată într-un comunicat.

Noutatea din grila de primăvară a Pro TV o reprezintă show-ul „Românii au talent', a cărui premieră va avea loc pe 5 februarie. Sezonul 11 vine cu spectacol la dublu, de două ori pe săptămână, în fiecare vineri și luni, de la 20:30.

Andi Moisescu, Alexandra Dinu, Florin Călinescu, Andra, Smiley și Pavel Bartoș sunt pregătiți pentru ca scena talentului să fie acaparată de cele mai spectaculoase și inedite momente. 

Las Fierbinți' revine cu un nou sezon pe 2 februarie. Bobiță, Giani, Celentano, Firicel și celelalte personaje îndrăgite ne așteaptă cu noi aventuri pe ulițele și în casele celui mai celebru sat din România. În fiecare marți și joi, de la 20:30, telespectatorii pot urmări cum vor face față peripețiilor personajele din serial.

„Șef sub acoperire' se întoarce pe micile ecrane cu un nou sezon. Manageri de top intră în propria companie, sub o altă identitate, și merg să lucreze cot la cot cu proprii angajați. Ce vor descoperi, ce destine vor schimba și cum se vor descurca în noua ipostază? Cum vor reacționa angajații? Aflăm începând de marți, 9 februarie, de la 21:30.

„Imperiul leilor' revine cu un nou sezon plin de speranță, idei neconvenționale și concurenți excepționali pe 10 februarie, de la 20:30. Oameni care au ceva de demonstrat și nu renunță își vor prezenta ideile de afaceri în fața investitorilor.

Cei 5 lei, Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Mohammad Murad, Bogdan Micu, Dragoș Petrescu, sunt pregătiți să ofere încredere, susținere, să schimbe vieți și să demonstreze că mediul de afaceri poate depăși orice obstacol, dacă antreprenorii iau decizii la timp.

„Profu`' se întoarce și… nu oricum! Pe 11 februarie, de la 21:30, sezonul 2 vine cu noi provocări, conexiuni la care nu ne-am fi așteptat, momente amuzante și situații critice care așteaptă rezolvare. Aida Economu și Andi Vasluianu se vor întoarce la catedră, iar povestea de dragoste dintre personajele lor va ajunge la un alt nivel și va avea o evoluție cu… peripeții.

Quiz-showul „Pe Bune?!' revine la PRO TV pe 11 februarie, de la 22:30. Mihai Bobonete, alături de cei doi căpitani, Cosmin Natanticu și Costi Diță, sunt gata să ducă umorul la un alt nivel. Întrebări trăsnite, răspunsuri nebune și vedete care se vor lupta pe cinste.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare