; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Romania jos palaria

Pro TV a anunțat când începe „România, jos pălăria!”, emisiunea prezentată de Florin Busuioc

11 September 2017

După ce am aflat că îl vom vedea pe Florin Busuioc în rolul de gazdă în cadrul emisiunii „România, jos pălăria', noua emisiune din grila de toamnă a Pro TV are acum și dată de lansare.

 

Potrivit unui comunicat al postului, emisiunea „România, jos pălăria!'  va avea premiera marți, 19 septembrie începând cu ora 21:30.

 

Noul show este un concurs pe echipe de vedete,  care trebuie să treacă prin probe amuzante de cultură generală, toate având ca temă România.

România, jos pălăria este un format care m-a cucerit pe loc pentru că este unic! Știu cât este de ușor să găsim motive pentru care să nu apreciăm țara în care trăim, însă mai știu și că există extrem de multe motive pentru care să spunem: Jos pălăria!, trebuie doar să vrem să le vedem. Noi le arătăm telespectatorilor o parte din aceste motive! Avem mult umor, avem și emoție, avem invitați minunați, avem doi căpitani de echipă cu care este greu să concurezi la capitolul umor! Avem invitați speciali, avem muzică live, avem dans, avem explozii și avem un public minunat, care se implică activ în concurs! Din 19 septembrie vă invit să spunem cu toții: România, jos pălăria! și să râdem pe cinste!, a declarat Florin Busuioc, gazda emisiunii.

 

Alături de Busuioc se vor afla permanent în studio căpitanii celor două echipe de vedete, actorii Tania Popa și Cătălin Neamțu.

 

„Abia aștept să vadă toată lumea cât de mult ne-am distrat noi la filmări! Nu credeam că mă pot distra atât de tare muncind. Cred că la România, jos pălăria! cel mai important lucru este raportul dintre umor și informațiile utile pe care telespectatorii le vor descoperi. Eu sunt convins că cei de acasă vor sta pe canapea, vor intra în atmosferă emisiunii și vor da primii răspunsurile corecte. Nu îmi e rușine să recunosc că așa făceam și eu când prindea un concurs! Hai, echipa albastră!!', a spus plin de entuziasm Cătălin Neamțu.

„Fiecare ediție de filmare m-a stors de energie într-un mod atât de plăcut și mi-a demonstrat încă o dată că eu nu mi-am descoperit încă butonul de pornire/oprire! Sunt tot timpul 100% acolo. Aproape că am leșinat de râs și mi-am pierdut vocea de câteva ori, însă toate eforturile mele au meritat! Am avut invitați minunați, care au intrat repede în jocul nostru și au dat și ei 100%, iar asta face din Romania, jos palaria! un proiect minunat la care se poate uita intreaga familie.Echipa mea, echipa roșie este cea mai bună, așa că îi invit pe telespectatori să ne încurajeze de acasă', a continuat Tania Popa.

 

Emisiunea „România, jos pălăria!' va fi difuzată săptămânal în fiecare zi de marți începând cu ora 21:30, la Pro TV

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare