; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Fort Boyard”

PRO TV a anunțat când începe emisiunea „Fort Boyard”

19 September 2017

Porțile aventurii se deschid la Pro TV. Postul de televiziune a anunțat prin intermeidul unui comunicat când va avea loc marea premieră a emisiunii „Fort Boyard'.

 

Începând cu 1 octombrie, de la 20:30, în fiecare seară de duminică emisunea prezentată de Paul Ipate și Octavian Strunilă își deschide porțile pentru echipele de vedete participante.

 

Provocările puse în calea concurenților, de bătrânul Perre Fouras, vor crește în dificultate pe măsură ce vedetele înaintează în fort. Premisa de la care pornește lupta împotriva fortului este simplă: cinci vedete fac echipă și trec prin probele pregătite pentru a aduna cheile și indiciile necesare deschiderii camerei comorilor, astfel încât să ia cât mai mult aur din comoara lui Perre Fouras. Aurul strâns este transformat în bani, iar o parte din premiul câștigat va fi donat unei cauze nobile.

 

 „Personal, pot spune că nu mai am răbdare! Fort Boyard este de-a dreptul impresionant! Când am pășit prima dată în el, am simțit ca și cum am fost transpus instant în mijlocul unei povești în care jucam din copilărie! Concurenții sunt absolut fabuloși, iar prima ediție va lăsa telespectatorii cu gura căscată… la propriu! Noi așa am rămas la fața locului! Nu ne venea să credem ce se întâmplă sub privirile noastre, era greu să și respirăm ca să nu distrugem concentrarea! Așa demonstrații de curaj și determinare nu vezi în fiecare zi, dar la Fort Boyard asta se întâmplă vrei-nu-vrei!', a declarat Paul Ipate.

Octavian Strunilă a mărturisit: „Abia aștept să împărtășim cu telespectatorii ce am trăit noi acolo! Pe lângă tensiune și emoție, adrenalină și determinare, telespectatorii vor vedea că am avut și mult umor! Este, poate, cea mai importantă cheie a succesului, care ajută concurenții să se relaxeze puțin și să intre la probe încrezători că vor reuși. Vom avea multă aventură, iar unele probe prin care vor trece vedetele sunt de-a dreptul incredibile. Ce pot spune, însă, este că mi s-a demonstrat că femeile sunt mai curajoase!'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare