; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Serialul lui Florin Călinescu, amânat pe termin nelimitat

17 May 2012

Florin Călinescu, care trece printr-o perioadă grea în plan personal după moartea prematură a fiului său cel mic, nu a mai putut continua filmările pentru serialul programat să fie lansat în toamnă. Producătorii sitcomului „Tanti Florica', în care actorul interpreta rolul principal, au decis să amâne pe termin nelimitat filmările.

Atât conducerea postului Pro TV, cât și regizorul britanic Ben Kellett au exclus posibilitatea ca actorul să fie înlocuit, scrie cancan.ro. La fel de înțelegători au fost și colegii lui Florin Călinescu, care sunt dispuși să îl aștepte atât timp cât va fi nevoie pentru a relua lucrul.

Sitcomul „Tanti Florica' este o adaptare a unuia dintre cele mai cunoscute show-uri din Marea Britanie şi Irlanda – „Mrs. Browns Boys'. În serial, Florin Călinescu urma să interpreteze rolul unei mame iubitoare, văduvă, care, deși adoră să afle tot ce mișcă în viața celor din jurul ei, își iubește mai presus de orice copiii.

„Tanti Florica este o mamă văduvă care îşi creşte singură copiii, într-o familie simplă de cartier, cu probleme reale'. Tocmai pentru ca românii să se regăsească în producţie, scenariul a fost adaptat. „Erau conotaţii britanice destul de clare şi a trebuit să le facem autentice, ca românii să rezoneze', declara Florin Călinescu în luna aprilie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare