; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Survivor

Pro TV a achiziționat “Survivor” și deschide preselecțiile

23 December 2015

Survivor', show-ul care a revoluționat televiziunea în întreaga lume, ajunge în România! Un colț de paradis, rupt de orice urmă de civilizație, 16 aventurieri și un singur câștigător sunt cuvintele cheie care descriu experiența unică prin care poți trece chiar tu.

Survivor

Timp de câteva săptămâni, 16 persoane vor fi trimise pe o insulă pustie și vor trebui să se descurce cu resurse minime. Camerele de filmat le vor urmări fiecare pas, în încercarea concurenților de a trece peste condițiile nu întotdeauna prietenoase din show, în cursa pentru a deveni SUPRAVIEȚUITORUL și câștigătorul premiului pus în joc.

Formatul Survivor' este un adevărat fenomen, odată cu acesta fiind lansat genul reality-show în televiziune și continuă să reprezinte piesa de rezistență în orice strategie de programare a unei stații TV. Survivor' este un format care aparține Castaway Television, iar Pro TV a achiziționat licența de producție și difuzare pentru România.

Formatul este difuzat în întreaga lume, peste 50 de teritorii având licența pentru producția locală a show-ului. Survivor' este unul dintre puținele formate care reușește să înregistreze rezultate de audiență record în toate teritoriile în care este difuzat. Câștigător a 7 premii Emmy, în unele teritorii, show-ul a ajuns la sezoanele 14, 15, 16 și chiar 30.

Acțiune, dramă, emoții, locuri de filmare incredibile, provocări, răsturnări de situație! Survivor' nu este un simplu reality-show, ci un adevărat eveniment de televiziune, pe care telespectatorii îl adoră. Începând de astăzi, 23 decembrie, Pro TV dă startul preselecțiilor pentru super emisiunea Survivor'!

Ai ce trebuie? Trimite la adresa de email [email protected] un mesaj cu detalii despre tine și de ce vrei să participi la acest show și poți deveni primul supraviețuitor al României.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare