; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hayat sarkisi 2

Pro Gold va difuza un nou serial turcesc cu cu Burcu Biricik şi Birkan Sokullu în rolurile principale

17 October 2019

Pro Gold aduce, din 27 octombrie, serialul turcesc „În numele fericirii' („Hayat Şarkısı', 2016-2017), cu Burcu Biricik (30 de ani) şi Birkan Sokullu (34 de ani) în rolurile principale.

Serialul va fi difuzat de luni până duminică, începând cu orele 18.30. Producţia are două sezoane şi a mai fost difuzată în anul 2017 şi de Pro 2. Birkan îl joacă pe Kerim, un bărbat căruia familia i-a aranjat să se căsătorească cu Melek. Sora acesteia, Hülya (Burcu), este cea care le strică planurile căci se îndrăgosteşte de Kerim.

Pe Birkan Sokullu îl puteţi urmări şi la postul TDC (din reţeaua UPC) în serialul „În dragoste și în război', în timp ce Burcu Biricik a mai fost văzută la noi în „Chestiune de onoare'. Cel mai recent proiect tv al ei, „Kuzgun', în care i-a dat replica lui Barış Arduç, s-a terminat la turci pe 16 octombrie.

Pe Burcu aţi mai văzut-o în serialul „O chestiune de onoare’, iar pe Birkan în „Elif’ şi „În dragoste şi în război’. Din distribuţie face parte şi actriţa Filiz Ahmet, cea care i-a dat viaţă lui Nigar în „Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii’, dar şi Ecem Özkaya (Nil din „Iffet’).

În centrul poveştii se află Kerim (Birkan Sokullu), un bărbat căruia tatăl său îi aranjează din copilărie căsătoria cu Melek (Ecem Özkaya), fiica unui prieten de-al său. La maturitate, lucrurile iau o altă întorsătură, căci de Kerim se îndrăgosteşte sora lui Melek, Hulya (Burcu Biricik), iar tânăra va face orice să-l cucerească pe bărbatul visurilor ei, inclusiv să o pună pe Melek în situaţii neplăcute. Hulya reuşeşte să se căsătorească cu Karim, însă bărbatul nu o iubeşte şi decide să plece în Germania. Fata nu se lasă cu una cu două şi se duce după el, ca să-i dea viaţa peste cap.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare