; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Picture 038

Pro Cinema va difuza sezonul 3 din „Prison Break”

02 June 2014

Pro Cinema va difuza, din 7 iunie, cel de-al treilea sezon al celebrului serial Prison Break. Noul serial va rula în continuarea filmului de la 22:00, urmărind noile aventuri ale lui Michael Scofield.

Picture 038

Evadarea din închisoarea de maximă siguranţă “Fox River” se pare acum că a fost partea cea mai simplă din aventurile protagoniştilor. Michael Scofield trebuie să lupte pentru supravieţuire în Sona, o închisoare a iadului din Panama, unde violenţa brutală face regula şi singura variantă de a scăpa este moartea.

Rolul principal din Prison Break' este interpretat de Wentoworth Miller, devenit celebru în urma acestui serial, iar în rolurile secundare îi întâlnim pe Dominic Purcell, Robert Knepper, Wade Williams şi William Fichtner.

Fiecare episod din “Prison Break” are o durată de 40 de minute. Serialul fusese conceput la început în două serii. dar popularitatea de care s-a bucurat i-a determinat pe cei de la Fox să comande încă două serii. La americani, cea de-a patra serie (și ultima) a început să fie difuzată la 1 septembrie 2008.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare