; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

De 15 ani, ai filmul de partea ta

PRO CINEMA sărbătorește 15 ani de la lansare. Ce filme speciale va difuza postul

18 April 2019

De 15 ani, PRO CINEMA celebrează filmul. Filmul de festival, filmul premiat, filmul de Oscar, dar și actorii și regizorii care trăiesc și fac istorie în arta cinematografiei. De 15 ani, PRO CINEMA aduce în fiecare zi o suită de emoții care copleșesc, vorbește despre plăcerea de a vedea și revedea un film.

 

Lansat în anul 2004 cu sloganul Un nou episod în viața ta, PRO CINEMA îndrăznește în fiecare zi să își ducă telespectatorii un pas mai departe. După ce au intrat în bucla timpului de Ziua Cârtiţei, au râs în hohote în „Weekend de coşmar', au călătorit pe planete îndepărtate şi în poveşti animate și filme de animaţie şi au spus DA provocărilor în campaniile Ai PRO CINEMA de voie, povestea PRO CINEMA te prinde în continuare cu teme dintre cele mai surprinzătoare.

 

Vineri, 19 aprilie de la 20:30, PRO CINEMA își sărbătorește alături de telespectatorii săi ziua de naștere cu două filme care o să-i prindă în povestea lor: Transfer de identitate (Source Code – 20:30) și Zbor de fluture (The Butterfly Effect – 22:30), cu Ashton Kutcher, Amy Smart, Jake Gyllenhaal, Michelle Monaghan și Vera Farmiga.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare