; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

The artist

Pro Cinema difuzează filme de Oscar în acest weekend. Pe listă este și „Artistul”

25 February 2017

Pro Cinema sărbătorește cel mai așteptat weekend din cinematografia internațională cu filme de Oscar.

În acest weekend, pe 25 și 26 februarie, cinefilii sunt invitați să petreacă două zile de relaxare, deconectare, dar și bună dispoziție și aventură cu patru povești excepționale, în patru producții cinematografice nominalizate și premiate cu celebrele statuete aurii, la Gala Premiilor Oscar.

„Rețeaua de socializare', primul film de Oscar din lista Pro Cinema

În ultimii ani, popularitatea rețelelor de socializare a crescut considerabil, acestea având puterea de a mobiliza oamenii și de a schimba opinii, iar Pro Cinema dă startul weekendului de Oscar cu povestea din spatele celei mai cunoscute rețele de socializare: Facebook!

Sâmbătă, de la 20:30, „Rețeaua de socializare' („The Social Network') vorbește despre povestea fondatorului imperiului Facebook, dar și despre controversele din jurul lui Mark Zuckerberg.

Filmul a primit 8 nominalizări și 3 premii Oscar, pentru Cel mai bun scenariu, Cel mai bun montaj și Cea mai bună coloană sonoră.

„Artistul' a câștigat cinci premii Oscar

Imediat după, de la ora 23:00, Pro Cinema prezintă cel mai premiat film din istoria cinematografiei franceze, „Artistul' („The Artist')! Filmul este ecranizarea poveștii reale a lui Douglas Fairbanks și John Gilbert, două vedete ale filmului mut. Pelicula a primit 5 premii Oscar, pentru:

  • Cel mai bun film,
  • Cel mai bun actor în rol principal,
  • Cele mai bune costume,
  • Cel mai bun regizor,
  • Cea mai bună coloană sonoră.

Michelle Williams este protagonista din „My week with Marilyn' 

Duminică, 26 februarie, telespectatorii petrec „O săptămână cu Marilyn' („My week with Marilyn') în Londra, începând cu ora 20:30.

Cu două nominalizări Oscar, filmul prezintă cele șapte zile în care actrița americană, interpretată de Michelle Williams, se bucură de atmosfera londoneză și de o aventură cu iubitul ei secret, Colin Clark (Eddie Redmayne).

De la 22:30, filmul „Bugsy' spune povestea lui Bugsy Siegel, celebrul gangster din New York, care nu ezită nicio clipă să elimine pe oricine care îi stă în cale. O scurtă călătorie în Los Angeles reușește să îi schimbe prioritățile și îi dă o idee pe care el o consideră minunată.

Cu două premii Oscar la activ, filmul îi are în roluri principale pe Warren Beatty și pe Annette Bening.

Citește și: Premiile Oscar 2017, în exclusivitate la Digi 24 şi Digi Film. Cum poți vedea Gala fără traducere în română

Jimmy Kimmel va fi gazda Premiilor Oscar 2017

Oana Zamfir (Digi24) va fi gazda românească a Premiilor Oscar

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare