; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

His Girl Friday 1

Pro Cinema aduce filme clasice în noiembrie

05 November 2015

De luni până joi, între 18.30 și 20.30, Pro Cinema programează filme cu multiple nominalizări și premii Oscar câștigate. Clark Gable, Cary Grant, Gary Cooper, Humphrey Bogart, Joan Crawford sau Claudette Colbert sunt doar câteva dintre numele sonore ale cinematografiei care vor încânta telespectatorii în filme precum „Cumplitul adevăr', „Mâna lui dreaptă' sau „S-a întâmplat într-o noapte'.

[Not a valid template]

Comedia romantică „S-a întâmplat într-o noapte' este una dintre cele mai importante pelicule ale epocii sale. La ceremonia de decernare a premiilor Oscar din 1935 fiind nominalizată și premiată la cele mai importante 5 categorii: cel mai bun film, cel mai bun actor în rol principal (Clark Gable), cea mai bună actriță în rol principal (Claudette Colbert), cel mai bun regizor și cel mai bun scenariu adaptat.

„Cumplitul adevăr' prezintă povestea lui Jerry și Lucy. Hotărâți să divorţeaze amiabil, vor avea un singur litigiu: Mr. Smith, răsfăţatul lor… căţel. Pelicula a fost nominalizată la Oscar pentru cel mai bun film, cea mai bună actriță în rol principal, cel mai bun regizor, cel mai bun montaj, cel mai bun actor în rol secundar și cel mai bun scenariu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare