; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Swara

Pro 2 va difuza un nou serial indian din 30 mai, „Dincolo de noi”

22 May 2018

Postul Pro 2 aduce, din 30 mai, un nou serial indian, „Dincolo de noi' (în original „Swaragini – Jodein Rishton Ke Sur'), acesta urmând a fi difuzat de luni până duminică de la 16.30. Producţia, care a fost difuzată în ţara de origine între 2015-2016, spune povestea a două surori vitrege, Swara (Helly Shah) şi Ragini (Tejaswi Prakash).

Swara a fost crescută de o familie deschisă, care nu a ţinut cont de tradiţii, în timp ce Ragini provine dintr-o familie conservatoare. Ele sunt mulţi ani prietene bune până să-şi dea seama că, de fapt, sunt surori. Relaţia dintre cele două tinere începe să se deterioreze în momentul în care se îndrăgostesc de acelaşi bărbat, Lakshya (Namish Taneja).

Chiar dacă are doar 22 de ani cea care îi dă viaţă personajului Swara, Helly Shah, este foarte apreciată în India. Actriţa născută la Mumbai, oraş în care locuieşte în prezent, şi-a făcut debutul în actorie în urmă cu opt ani în serialul „Gulaal'. Rolul din producţia „Dincolo de noi' i-a adus premiul pentru cea mai bună actriţă la gala „Golden Petal Awards 2016'.

Când nu se află pe platourile de filmare Helly adoră să facă experimente în bucătărie. Tânăra actriţă a recunoscut în cadrul unui interviu că la început nu-i plăcea să gătească, însă la îndemnul mamei ei, de fiecare dată când are timp liber găteşte ceva.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare