; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Michelle renaud la reina

Pro 2 va difuza telenovela „Muzica trădării”, cu Michelle Renaud în rol principal. Când are loc premiera

11 November 2019

Michelle Renaud („Raze de lună') revine cu un rol protagonic pe micile ecrane din România alături de Mane de la Parra („Cununa de lacrimi'). Pro 2 va difuza începând din 3 decembrie, pe tronsonul orar lăsat liber de „Legea iubirii', de la ora 18, telenovela „Muzica trădării'/„La reina soy yo'. 

„La reina soy yo' este o telenovela mexicană produsă de Teleset și Sony Pictures Television pentru Televisa. Michelle va da viaţă unei femei care, după 17 ani petrecuţi la închisoare, jură să se răzbune pe bărbatul care a făcut-o să sufere. Din distribuţia serialului vor mai face parte actorii Polo Morín („Inima mea e a ta’), Brandon Peniche („Chemarea destinului’, fiul lui Arturo Peniche) şi Lambda García („Las Bravo’).

Telenovela „Muzica trădării' este una din cele mai noi producții Televisa, aceasta fiind difuzată în țara de origine între 13 mai 2019 și 30 august 2019. 

Telenovela „Puro Flow' este adaptarea mexicană a unui serial columbian, „La reina del Flow', care a avut-o ca protagonistă pe Carolina Ramírez.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare