; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

La piloto

Pro 2 va difuza telenovela „Lasă-mă să zbor” cu Livia Brito. Când va avea loc premiera

04 November 2019

Protagonista telenovelei „Fiorella, spune da!' revine pe micile ecrane de la noi din 13 noiembrie la Pro 2 cu o producţie de succes, „Lasă-mă să zbor'/ „La Piloto', pentru care a filmat timp de doi ani 2017-2018.

Narco-novela are 162 episoade şi spune povestea unei stewardeze din Mexic, Yolanda Cadena (Brito), care învaţă să piloteze avioane de mici dimensiuni şi elicopetere pentru a transporta ilegal droguri şi dolari, sub îndrumarea traficantului John Lucio (Arap Bethke). Doar dragostea pe care o simte pentru agenul DEA Dave Mejia (Juan Colucho) îi poate schimba Yolandei stilul de viaţă. Din distribuţia acestui serial mai fac parte, printre alţii, Margarita Muñoz, Stephanie Salas şi Alejandro Nones.

„Lasă-mă să zbor' intră în grila Pro 2-ului în locul telenovelei „Suflete pierdute' („Amar a muerte') care se termină pe 12 noiembrie şi va fi difuzată de luni până duminică de la ora 19.00.

Livia joacă în prezent în telenovela „Médicos' produsă de José Alberto Castro pentru Televisa. Serialul este varianta mexicană a producţiei „Anatomia lui Grey' şi va avea premiera în ţara de origine pe 11 noiembrie. Acţiunea are loc într-un spital renumit condus de Gonzalo Olmedo (José Elías Moreno), iar de-a lungul episoadelor mai mulţi medici sunt surprinşi atât la serviciu, ocupându-se de diverşi pacienţi, cât şi în afara sa, fiecare având probleme şi dorinţe diferite. Distribuţia este una de primă-mână, din care mai fac parte şi alţi actori cunoscuţi precum Daniel Arenas, Carlos de la Mota, Grettell Valdez şi Erika de la Rosa.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare