; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

January 10, 2017

Pro 2 va difuza sezonul 24 al serialului „Tânăr și neliniștit”

18 August 2020

Începând de luni, 31 august, postul Pro 2 va difuza în continuarea sezonului 23 și al 24-lea sezon al serialului „Tânăr și neliniștit'.

Ora și zilele de difuzare vor rămâne aceleași, respectiv de la ora 16.00 de luni până duminică.  

În Statele Unite serialul a ajuns la sezonul 47 și, recent, distribuția a revenit pe platourile de filmare, după ce în martie filmările au fost întrerupte de pandemie, acum, pentru prima oară în cei 47 de ani de la lansare, fanii americani ai serialului „Tânăr și neliniștit’ / „The Young and the Restless'(1973) vor vedea episoade vechi.

 

 „Tânăr și neliniștit' reînnoit pentru încă patru sezoane

Serialul american a fost reînnoit de postul CBS pentru încă patru sezoane (ultimul cu difuzare 2023-2024), așa că seria va prinde aniversarea de 50 de ani, scrie Entertainment Weekly. Soap-ul este unul dintre cele mai populare pe categoria sa, așa că prelungirea nu a fost o surpriză, totuși este neobișnuit să fie extins pentru o așa mare perioadă deodată.

Producţia se concentrează pe rivalitatea dintre două familii, Newman şi Abbott, deţinătoarele a două companii care se luptă pentru supremaţia în industria cosmetică, iar acţiunea are loc într-un oraş imaginar din Wisconsin, numit Genoa City (există şi un oraş real Genoa City, însă nu are legătură cu cel din serial, n.red.). Durata iniţială a episoadelor era de 30 de minute, însă datorită succesului înregistrat, producătorii au decis s-o mărească la 60 de minute. Unul dintre personajele iconice ale serialului, Victor Newman (interpretat de Eric Braeden, n.r.), a fost introdus în serial în 1980, planul iniţial fiind ca acesta să joace în jur de 8 – 12 săptămâni. Însă producătorul William Bell a fost impresionat de vocea, jocul scenic şi puterea pe care o emana Eric, astfel că personajul a devenit unul dintre „pilonii serialului. 

 

articol scris de Alina Stoicescu

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare