; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

In sfarsit exista paradis

Pro 2 va difuza producția „În sfârșit, există Paradis”. Când are loc premiera

12 August 2020

Telenovela „Și fără sâni există paradis' ajunge la final, iar Pro 2 va difuza ultimul sezon al seriei, care a fost redenumit de către producătorii Telemundo, „El final del paraiso' / „În sfârșit există paradis'.

Astfel, din 28 august grila postului va suferi modificări. Ultimul episod al telenovelei „Dragoste de gardă„ va fi difuzat începând de la ora 19.00, urmând ca de la această dată să fie transmisă în intervalul orar 20.00-21.00 noua producție Telemundo, care îi are în rolurile principale pe Catherine Siachoque, Carmen Villalobos și Fabian Rios. Din 29 august narco-novela „În sfârșit, există Paradis' va fi difuzată în intervalul orar 19.00-21.00, câte 2 episoade pe zi.

Acest ultim sezon va avea 90 de episoade și  va însemna și noi începuturi în cadrul poveștii care a fost lider de audiență în țara natală, Mexic. 

Serialul va continua sezonul 3 și o va prezenta pe Cătălina Santana, care lucrează ajunge să lucreze cot la cot cu „La Diabla', care intră în DEA infiltrată cu o nouă identitate și cu scopul de a o distruge încet pentru a pune capăt rivalității care a dat naștere acestei istorii acum mai bine de zece ani. În același timp, Cătălina va trebui să lupte împotriva lumii traficului de droguri și a unui nou cartel, care amenință că va inunda țara cu un nou drog sintetic, declanșând un război între bine și rău, care va pune lumea Catalinei la încercare.

 

Cine va face parte din distribuție

Sezonul 4 va avea parte de aceeași distribuție, și, chiar dacă va purta un nou nume, potrivit anunțului făcut de Telemundo personajul interpretat de Carmen Villalobos, Catalina Santanta, va avea o nouă misiune ce o va obliga să întrunte toți răufăcătorii care amenință că o vor distruge pe ea și familia ei. 

 

O altă schimbare este înlocuirea actriței care i-a dat viață unuia din personajele cheie ale seriei, Jessica Beltran supra numittă și La Diabla (Majida Issa),  care a decis să plece din cadrul proiectului argumentând pentru People en Espanol această decizie:

„O iubesc pe Diabla și sunt recunoscătoare întregii echipe și Telemundo pentru doi ani minunați. Decizia plecării mele se datorează unor obligații profesionale deja stabilite, dar și dorința de a avea noi provocări în cariera mea’, a declarat Majida Issa în urmă cu un an.

La Diabla va avea un nou chip și va fi interpretată de actrița de origine columbiană Kimberly Reyes care este foarte entuziasmată de această nouă provocare, dar care este conștientă de greutatea și importanța personajului în cadrul telenovelei

„Majida a lucrat impecabil și în onoarea Diavoliței sper și muncesc în fiecare zi ca să pot duce personajul la același nivel la care Majida l-a adus’, declara Kimberly. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare