; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Las buchonas

Pro 2 va difuza o nouă telenovelă, „Fetele din Tierra Blanca”. Când are loc premiera

07 April 2020

La Pro 2, pe 26 aprilie, are premiera o nouă telenovelă, „Fetele din Tierra Blanca' („Las Buchonas'). Povestea serialului a fost scrisă de Andrés López (autorul cărții „El Cartel de los Sapos') și produsă de Televisa în colaborare cu Univision.

De-a lungul celor 81 de episoade, veți putea urmări aventurile și dramele soțiilor și fiicelor unor importanți traficanți de droguri din Mexic, din cartelurile Culiacán și Sinaloa. Una dintre acestea este Aurora (Vanessa Arias), care dorește să răzbune moartea tatălui ei. Celelalte femei puternice, care trăiesc într-un mediu periculos, dar și în condiții de lux, sunt Manuela (Thali García), Tabatha (Alejandra Robles) și Yuliana (Candela Márquez). Din distribuție mai fac parte Arleth Terán, Juan Pablo Gil, Joaquín Cosío și Sebastián Ferrat. 

Lansată cu surle și trâmbițe pe platforma de streaming a Televisei, Blim, pe 30 noiembrie 2018, narco-telenovela „Las Buchonas' n-a avut însă succes, dar nu pentru că nu era un serial bun, ci pentru că platforma în sine nu a avut mulți clienți. Așa că Televisa a lansat-o și pe micile ecrane, întâi la Unicable (Mexic), ulterior la RCN Televisión (Columbia), iar din 26 aprilie, de la ora 20.00, va putea fi văzută și la noi. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare