; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FE7_wohapnasa

Pro 2 va difuza, din 7 noiembrie, un nou serial indian, „Într-o altă viaţă”

19 October 2018

Din 7 noiembrie, de luni până duminică de la 16.30 la Pro 2, fanii serialelor indiene vor putea urmări serialul „Într-o altă viaţă' („Who Apna Sa'), care s-a terminat în ţara de origine în luna iulie a acestui an, după 391 de episoade.

În centrul poveştii se află Aditya Jindal (Sudeep Sahir), un bărbat care are un mariaj nefericit cu o femeie egoistă şi rea, Nisha (Riddhi Dogra). Aditya continuă să stea alături de Nisha de dragul celor două fete ale lor. Într-o zi, bărbatul o cunoaşte pe tânăra şi frumoasa Jhanvi Agarwal (Disha Parmar), de care se îndrăgosteşte iremediabil. Aditya alege să divorțeze pentru a putea fii fericit alături de Jhanvi, însă fericirea lor este de scurtă durată. Nisha urmărește să se răzbune prin uciderea celor doi. După 20 de ani mai târziu, sufltele lui Aditya și Jhanvi se reîncarnează, însă viețiele lor nu mai sunt același.

Sudeep Sahir, actorul principal, este un fost model, iar în 2003 şi-a început cariera în actorie. El este căsătorit cu scriitoarea Anantica Sahir şi au împreună un băiat. Partenera sa din serial, actriţa Disha Parmar, a fost premiată pentru rolul din producţia „Într-o altă viaţă' în 2017, la gala „Zee Rishtey Awards'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare