; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

569616e018c773595037437f

Pro 2 redifuzează serialul turcesc „Regina nopții”, cu Meryem Uzerli și Murat Yildirim

26 May 2020

Din 29 mai, la Pro 2, telespectatorii pot revedea serialul turcesc „Regina nopții' („Gecenin Kraliçesi'), cu Meryem Uzerli și Murat Yıldırım în rolurile principale. 

 

În această producție, care a avut premiera în țara de origine în 2016, frumoasa Meryem (cea care i-a dat viață sultanei Hurrem în „Suleyman Magnificul') o joacă pe Selin o tânără pasionată de parfumuri, care locuiește în Franța. Într-o zi, ea îl întâlnește pe Kartal (Murat Yıldırım, „Dragoste şi pedeapsă', „Asi – Împotriva destinului'), care vine cu afaceri în orașul în care ea locuiește. Cei doi se îndrăgostesc și petrec câteva zile împreună. Kartal îi spune lui Selin că trebuie să se întoarcă în Turcia pentru niște treburi urgente, dar în realitate el pleacă pentru că este căsătorit cu o altă femeie. După câțiva ani cei doi se revăd și își dau seama că încă mai au sentimente unul pentru celălalt.

 

Serialul nu a avut mare succes în Turcia, fiind anulat după 15 episoade. În alte roluri apar Burak Deniz (protagonistul din „Povestea noastră') şi Ugur Polat (cunoscut din piese de teatru turceşti). După acest proiect, Meryem a avut un rol secundar în serialul „În bătaia inimii' și a jucat în două filme: thriller-ul „Öteki Taraf', în care le-a dat replica lui Asli Enver şi Özcan Deniz, și drama „Kovan'. Murat Yıldırım putea fi văzut, până nu de mult, pe micile ecrane turcești în serialul „Ramo', ale cărui filmări au fost întrerupte din cauza pandemiei și care, cel mai probabil, vor fi reluate cât de curând. 

 

La Pro 2 producția „Regina nopții' va putea fi văzută de luni până duminică de la ora 22.00.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare