; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Fiicele doamnei Fazilet

Pro 2 difuzează un nou serial turcesc din 22 septembrie, „Fiicele doamnei Fazilet”

09 September 2019

Pro 2 aduce un nou serial turcesc pe tronsonul orar lăsat liber de „Răzbunare pe tocuri' („Ufak Tefek Cinayetler'), care se termină pe 21 septembrie. Producţia „Fiicele doamnei Fazilet' („Fazilet Hanım ve Kızları'), care începe pe 22 septembrie, are 2 sezoane şi a fost difuzată în Turcia în 2017 – 2018. 

În centrul poveştii se află Fazilet (Nazan Kesal), o văduvă care trăieşte o viaţă modestă alături de fiicele ei, Hazan (Deniz Baysal) şi Ece (Afra Saraçoglu). Însă, Fazilet este hotărâtă să se îmbogăţească, iar fiica ei cea mică, Ece, o sprijină în acest sens. Dar Hazan, fiica cea mare, încă suferă după tatăl său decedat şi devine un obstacol pentru sora şi mama ei, care îşi doresc o viaţă mai bună.

La Pro 2 producţia „Fiicele doamnei Fazilet' va fi difuzată de luni până duminică de la ora 21.00. Pe actriţa Nazan Kesal o ştiţi din „Îngeri şi nobili' şi „Dragoste şi pedeapsă', iar pe Afra Saraçoglu aţi văzut-o anul acesta la Antena 1 în serialul „Surorile' (Kardeş Çocukları'). Din distribuţia serialului „Fiicele doamnei Fazilet' mai fac parte Alp Navruz (protagonistul din „Ţine-mă de mână!', Happy Channel) şi Caglar Ertugrul („Yaman').

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare