; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

6361191

Pro 2 difuzează o nouă telenovelă „Familia soțului meu”, din 24 mai

22 May 2019

Pro 2 aduce una din cele mai recente producții Televisa, „Familia soțului meu' („Mi marido tiene familia'). Telenovela aduce pe micile ecrane mari actori ai Mexicului și se adresează întregii familii. Un moment bun de a privi în fiecare seară acest serial romantic, cu accente umoristice.  

 

 

„Familia soțului meu' se numără printre telenovelele cele mai de succes din Mexic ale anului 2017-2018, reușind ca pe tronsonul orar difuzat să fie de la început până la final lider de audiență. Producția spune povestea de dragoste a Julietei (Zuria Vega), o femeie de afaceri  independentă  și a lui Robert (Daniel Arenas), de profesie medic, care ajung să formeze un cuplu și sunt pregătiți să formeze o familie.

Povestea de viață a lui Robert este însă una complicată și delicată în același timp. Acesta este adoptat în copilărie de o familie de americani și, ajuns la vârsta adultă, dorește să își găsească adevărata familie, cu care, între timp, devine vecin. Fericirea lui Robert de a-și găsi familia dispare după ce Julieta și familia iubitului ei nu se înțeleg sub nici o formă, lucru care va conduce la o lecție de viață, dar și la momente de un amuzament copios!

Telenovela a marcat revenirea pe micile ecrane a marii actrițe Silvia Pinal (87 de ani), care a făcut o pauză de 10 ani și pe care am mai văzut-o și în telenovela „Focul iubirii' („Fuego en la sangre'). Alături de ea, mai fac parte din distribuția telenovelei „Familia soțului meu' actorii Diana Bracho („Intrigi în paradis'), René Casados („Amazoanele: Lupta pentru fericire'), José Pablo Minor („Pasiune și putere'), Jade Fraser („Raze de lună') și Olivia Bucio („Fără privirea ta').

Subiecte complicate

Telenovela a fost filmată în Oaxaca, Mexic, iar pe lângă poveștile din telenovelă, producătorul a decis să prezinte tradițiile mexicane ale acelei zone. Alături de povestea de dragoste și regăsirea familiei, telenovela prezintă aspecte reale și delicate ale vieții precum: pierderea unui copil, decizia de a adopta, partenerii gay, dar și mentalități greu de schimbat ale persoanelor care refuză să accepte schimbări. Totodată, în discuție vor fi aduse și acceptarea unor noi membri ai familiei, diferențele de mentalitate și de păreri între generații și gestionarea acestora și bineînțeles povești de dragoste complicate atât adolescentine, cât și pentru vârste mai înaintate. După succesul înregistrat al primului sezon, producătorul Juan Osorio a decis să facă și sezonul doi.

S-au cutremurat platourile de filmare

Seismul de 7.1 pe scara Richter care a avut loc în luna septembrie 2017 în Mexic i-a prins pe actori pe platourile de filmare. Unul din cei mai speriați de acest incident a fost Daniel Arenas:

„Ca ființe umane suntem o singură rasă. Mă simt fără cuvinte cu tot ceea ce se întâmplă și este momentul în care ar trebuio să conștientizăm că suntem toți o singură ființă', declara atunci actorul. Ulterior, distribuția și echipa de producție a telenovelei au decis să organizeze un mare concert în urma căruia s-au strâns bani pentru a-i ajuta pe cei afectați de cutremur.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare