; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

16x9_bana_sevmeyi_anlat

Pro 2 aduce un nou serial turcesc, „O singură privire”, cu Kadir Doğulu în rol principal

05 September 2017

Un nou serial turcesc va intra în curând în grila postului Pro 2 (fostul Acasă).

Astfel, în locul lăsat liber de „Preţul dragostei' (în original „Kiralik Aşk'), care se termină pe 18 septembrie, Pro 2 va difuza, începând de marţi, 19 septembrie, de la ora 19.00, un nou serial turcesc, „O singură privire' (în original „Bana Sevmeyi Anlat').

Producţia a fost urmărită anul trecut în ţara de origine, la postul Fox, şi a avut doar 22 de episoade (la noi vor fi probabil mai multe).

În rolul principal îl veţi regăsi pe Kadir Doğulu, pe care l-aţi văzut în producţia „Un destin la răscruce', alături de soţia sa, actriţa Neslihan Atagül (Nihan din „Dragoste infinită').

În „O singură privire', el o are ca parteneră pe Seda Bakan, iar din distribuţia serialului mai fac parte, printre alţii, Mustafa Üstündağ şi Dolunay Soysert.

Serialul spune povestea lui Alper (Kadir Doğulu), un chef de succes, care are propriul său restaurant şi al cărui mariaj este în impas, el certându-se mai mereu cu soţia sa, Berna (Aslı Orcan). Mai mult, fratele său moare, iar Alper trebuie să aibă grijă de copiii acestuia. Ulterior, Alper devine partenerul de afaceri al lui Haşmet (Mustafa Üstündağ), iar prin intermediul acestuia o cunoaşte pe Leyla Aydın (Seda Bakan), de care se îndrăgosteşte. Însă Haşmet, care doreşte să o ia de nevastă pe Leyla, nu va fi de acord cu relaţia lor.

În lunile iulie şi august, Kadir Doğulu şi soţia sa, Neslihan, s-au relaxat la mare şi la soare alături de cei doi câini ai lor. La rândul ei, şi actriţa Seda Bakan i-a luat exemplul lui Kadir şi a stat doar la umbra palmierilor vara aceasta. 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare