; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tolgahan Sayışman

Începe “Prizoniera dragostei”. În rolul principal, cel mai râvnit burlac al Turciei

27 July 2015

Antena 1 va difuza începând de astăzi serialul turcesc Prizoniera dragostei', o producție 2015, ce îi are în distribuție pe Tolgahan Sayisman, cel mai râvnit burlac al Turciei, și pe Amine Gülşe, Miss Turcia 2014. Serialul va putea fi urmărit de luni până miercuri, de la ora 20.30.

Dacă Tolgahan Sayisman joacă în filme și seriale încă din 2006, pentru Amine Gülşe rolul din Prizoniera dragostei' este rolul său de debut.

Tolgahan Sayışman

Frumusețea protagonistei serialului „Prizonera dragostei' i-a adus titlul de Miss Turcia în 2014. În acelaşi an, Amine Gülşe a participat şi la concursul de frumuseţe “Miss World”, unde şi-a reprezentat ţara, dar nu a reuşit să ajungă în probele finale. Frumoasa brunetă are origini atât turceşti cât şi suedeze.

Amine Gülşe

Deși de origine turcă, Amine Gülșe și-a petrecut foarte mulți ani în Suedia, țara sa adoptivă. Modelul în vârstă de doar 22 de ani a reuşit să îşi construiască o carieră în modeling.

Tolgahan Sayışman, cel mai râvnit burlac din Istanbul, are state vechi în producția telenovelelor turcești. Actorul a strâns o avere impresionantă în valoare de milioane de euro datorită rolurilor din telenovelele în care a jucat. A devenit unul dintre cei mai căutaţi burlaci în anul 2014 după ce s-a despărţit de logodnica sa, actriţa şi modelul care a câștigat titlul de Miss Turcia în 2007. Ca și Amine Gülşe , Tolgahan a avut şi el o carieră în modeling care a atins apogeul în 2005, dar pe care a abandonat-o în favoarea actoriei.

Amine Gülșe Tolgahan Sayışman

Serialul Prizoniera dragostei' spune o poveste de iubire uluitoare în calea căreia par să se așeze toate piedicile posibile. Yiğit Kozan (Tolgahan Sayisman), personajul principal masculin, este un om de afaceri de succes, născut într-o familie foarte săracă și care, între timp, a construit un adevărat imperiu financiar. A rămas orfan (mama lui a fost ucisă de propriul sau tată), iar această tragedie l-a marcat definitiv. Acceptă o căsătorie de conveniență, într-o conjunctură care ține exclusiv de presiunile familiei. Din această căsătorie rezultă un fiu, Mert, pe care îl iubește foarte mult, dar căruia nu reușește întotdeauna să-i arate acest lucru. Pentru el, căsătoria e un parteneriat, atât și nimic mai mult, însă soția lui, Iclal, este foarte îndrăgostită de el. Un accident cumplit le va marca viețile amânduroara.

Pe de altă parte, Nur, (Amine Gulse) care și-a pierdut și ea mama, trăiește o viață liniștită și fericită alături de tatăl ei, până într-o zi, când el se îmbolnăvește, iar Nur rămâne în familia unei mătuși. La un moment dat, Yigit și Nur se întâlnesc, iar între ei se naște o mare dragoste. Doar că iubirea lor are toate datele pentru a fi una imposibilă.

 Prizoniera dragosteiTe-ar putea interesa și:

Și Antena 1 va difuza un serial turcesc: „Prizoniera dragostei' începe pe 27 iulie

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare