; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pryanka chopra Nick Jonas

Priyanka Chopra și Nick Jonas vor produce un nou serial pentru Amazon inspirat din viața lor

12 December 2019
Nick Jonas și Priyanka Chopra lucrează la o serie pentru Amazon Prime inspirată de dansul lor tradițional dinaintea nunții.
 

Pentru a marca primul an de căsătorie, actrița din filmul „Baywatch' a anunțat viitorul „proiect fără titlu', care se bazează pe Sangeet – un dans tradițional indian care sărbătorește unirea a două persoane cu o seară înaintea căsătoriei. Cei doi au avut parte de o nuntă extravagantă care a durat trei zile în Jodhpur, India, în decembrie anul trecut. 

 

Cea care a făcut anunțul a fost actrița Pryanka Chopra prin intermediul unei postări ample pe Instagram:

„La nunta noastră, ambele familii s-au reunit pentru a efectua un sangeet. Un spectacol (stil de competiție dance-off) care a sărbătorit povestea noastră de dragoste, unul dintre momentele de neuitat dintr-un moment cu totul special in vietile noastre.  @nickjonas și cu mine suntem încântați să anunțăm un nou proiect, fără titlu (încă lucrăm la el !!) care sărbătorește dragostea și magia care vin din partea prietenilor și familiei care se unesc prin muzică și dans într-o seară înainte de o nuntă “Este #SangeetProject nostru,  La mulți ani pentru un an de aniversare. Este primul nostru an împreună', a scris aceasta. 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

It all began as a fierce song & dance competition between the families but ended, as always, as a huge celebration of love.  Nick and I were looking forward to the Sangeet (musical evening), another pre wedding ritual.. and to see what each side had put together. And what a performance it was. Each family telling our stories through song and dance, filled with lots of laughter and love. We were both filled with gratitude for the effort, the love and the laughter and will carry the memories of this special evening for the rest of our lives. It is an amazing start to a lifetime of togetherness for our families and friends…#grateful @nickjonas 📹/📷: @calebjordanlee @josevilla @josephradhik

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

Mai mult, se pare că cei doi vor să încludă în serialul lor câteva perechi de tineri care au în plan să se căsătorească la începutul anului viitor. 

„Vrem să împărtășim această experiență uimitoare cu cuplurile care au în plan să se căsătorească. Deci … dacă sunteți logodiți și urmează să vă căsătoriți în primăvara sau vara anului viitor (2020), vrem să facem parte din evenimentul vostru și să vă ajutăm să îl faceți  și mai spectaculos. “#reprezentationmatters #crosspollination #culturesblending'. 

Nick Jonas și Priyanka Chopra s-au căsătorit pe 1 decembrie 2018. 

 
 
 
 
 
 
 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare