Homepage  / Vedete străine

Priyanka Chopra Jonas, desfigurată din cauza unei operații nereușite. „Am intrat într-o depresie foarte profundă”

Priyanka Chopra Jonas, desfigurată din cauza unei operații nereușite. „Am intrat într-o depresie foarte profundă”
8

de Roxana Mirea,

Priyanka Chopra Jonas a vorbit despre faptul că a trecut printr-o „depresie profundă”, după ce a rămas desfigurată din cauza unei operații eronate. Soția lui Nick Jonas spune că întreaga ei carieră a fost aproape ruinată din cauza acelei greșeli medicale. „Fața mea arăta complet diferit”, a dezvăluit actrița.

Priyanka Chopra Jonas a suferit de depresie

Priyanka Chopra Jonas s-a destăinuit despre faptul că a trecut printr-o „depresie profundă” în urma unei operații greșite de îndepărtare a polipilor. Într-un interviu recent acordat în cadrul emisiunii The Howard Stern Show, actrița a dezvăluit că întreaga ei carieră a fost aproape ruinată din cauza modului în care a decurs acea procedură, potrivit yahoo.com.

Acest lucru s-a întâmplat, iar fața mea arăta complet diferit și am intrat într-o depresie foarte, foarte profundă”, a spus ea despre ceea ce ar fi trebuit să fie o îndepărtare de rutină a unui polip din cavitatea nazală.

Din nefericire, așa cum a detaliat în memoriile sale din 2021, potrivit People: „În timp ce îmi extirpa polipul, doctorul mi-a ras din greșeală și puntea nasului, iar aceasta s-a prăbușit. Când a venit timpul să îndepărteze bandajele și a dezvăluit starea nasului meu, mama și cu mine am fost îngrozite. Nasul meu original dispăruse. Fața mea arăta cu totul altfel. Nu mai eram eu.”

Operația care a mers prost a reprezentat începutul unei „faze întunecate” pentru Chopra Jonas, care a declarat pentru Stern că a fost concediată de la trei filme în urma intervenției. Acest lucru a trezit îngrijorarea că întreaga ei carieră de actriță s-ar fi „terminat înainte de a începe”.

UK premiere of ‘Citadel’Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Priyanka Chopra, desfigurată după o operație nereușită

În cele din urmă, Priyanka Chopra Jonas, care a recunoscut că a ezitat să apeleze la o nouă operație, a suferit o intervenție chirurgicală corectivă la sfatul tatălui ei, care era și el medic. „Eram îngrozită de asta”, a recunoscut Chopra Jonas, adăugând că sprijinul tatălui ei a ajutat-o în cele din urmă să treacă peste această încercare. „El a spus: ‘Voi fi în cameră cu tine’. M-a ținut de mână pe parcursul intervenției și m-a ajutat să-mi recapăt încrederea în mine”, a spus ea.

În cartea sa de memorii, Unfinished, soția lui Nick Jonas își amintește că s-a uitat în oglindă doar pentru a vedea „un străin care se uita înapoi la mine” și a mărturisit că nu era sigură dacă stima de sine „își va reveni vreodată după această lovitură”. În cele din urmă, Chopra Jonas s-a împăcat cu aspectul ei, spunând că a învățat să se accepte cu defecte și toate celelalte.

M-am obișnuit cu această față. Acum, când mă uit în oglindă, nu mai sunt surprinsă; m-am împăcat cu această eu ușor diferită”, a scris ea. „Aceasta este fața mea. Acesta este corpul meu. Poate că am defecte, dar sunt eu.”

Sursa foto: Hepta

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton