Homepage  / Vedete / Vedete străine

Priyanka Chopra, fotografie adorabilă cu fetița sa. Actrița nu-i mai ascunde chipul micuței

Priyanka Chopra, fotografie adorabilă cu fetița sa. Actrița nu-i mai ascunde chipul micuței
6

de Cătălina Matei,

De când au devenit părinți, Priyanka Chopra Jonas și Nick Jonas s-au ferit să dezvăluie explicit chipul fetiței lor în mai toate postările de pe rețelele sociale. Micuța Malti Marie a împlinit un an, iar acum fanii cuplului o pot admira în totalitate. Actrița din „Quantico” nu se mai ferește să-i ascundă fața.

De curând, Priyanka Chopra Jones a postat pe contul său de Instagram o nouă fotografie cu fetița ei, care au topit inimile admiratorilor. Micuța Malti Marie, care a împlinit de curând un an, apare în brațele mamei sale, purtând un outfit de la un brand celebru.

„Ce drăguță este!”, „Adorabilă!”, „O scumpete de copil în brațele familiei”, „Este minunată, la fel ca și părinții ei”, sunt doar câteva dintre miile de comentarii ale urmăritorilor actriței.

Malti Marie Chopra Jonas s-a născut prematur, în ianuarie 2022, cu 12 săptămâni înainte de termen. Odată cu împlinirea vârstei de un an, mama ei a decis să o expună în lumina reflectoarelor, pozând pentru Vogue. Tot atunci, Priyanka Chopra a dezvăluit motivul pentru care a apelat la o mamă surogat: „Am avut probleme de sănătate”, explică ea, așa că „acesta a fost un pas necesar și sunt atât de recunoscătoare că am reușit să-l realizez. Mama surogat a fost atât de generoasă, bună, drăguță și amuzantă, iar ea a avut grijă de acest cadou prețios pentru noi timp de șase luni”.

Nick Jonas și Priyanka Chopra Jones, prima apariție oficială alături de fiica lor

Nick Jonas și Priyanka Chopra au avut parte de prima apariție alături de fiica lor la începutul acestui an. Priyanka a sosit la ceremonia de pe Walk of Fame – când frații Jonas au primit o stea pe celebrul bulevard din Los Angeles – și a luat loc alături de soția lui Joe, Sophie Turner, și a ținut-o pe Malti în poală.

Micuța era îmbrăcată într-o rochiță lungă bej, cu un blazer auriu și o bentiță cu o floare pe cap. La eveniment, au fost prezente și soția lui Kevin, Danielle, și fiicele lor, Alena, în vârstă de 8 ani și Valentina, în vârstă de 6 ani. De asemenea, alături de frații Jonas au fost și părinții lor, Kevin Sr. și Denise Jonas, dar și fratele lor mai mic, Franklin Jonas.

Priyanka Chopra, dezvăluiri emoționante. Ce i-au zis medicii după ce bebelușul ei a venit pe lumeIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton