; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

TIFF   Priyanka Chopra Photo Session

Priyanka Chopra, fostă Miss World, face istorie la Hollywood

13 August 2015

Actriţa Priyanka Chopra (32 de ani) va deveni, la toamnă, prima actriţă bollywoodiană care are un rol principal într-un serial american difuzat în prime-time la TV.

TIFF - Priyanka Chopra Photo Session

Este vorba despre „Quantico', o dramă marca ABC în care Priyanka va juca rolul lui Alex Parrish, unul dintre recruţii FBI care se antrenează la academia din Quantico (Virginia). Acesta începe o relaţie cu unul dintre colegii ei, interpretaţi de Jake McLaughlin, Dougray Scott şi Aunjanue Ellis.

„Ca actor, caut mereu noi provocări care depăşesc graniţele creativităţii şi talentului meu. Este o experienţă complet nouă pentru mine şi abia aştept', a povestit ea pentru buzzfeed.com.

Fostă Miss World în 2000, bruneta ar fi vrut să devină inginer sau psihiatru, dar după concursul de frumuseţe a primit oferte de roluri de la Bollywood. A debutat în filme în 2002 şi în patru ani devenise o actriţă de succes în pelicule Hindi.

Este şi ambasador UNICEF, cântăreaţă şi filantroapă, iar viaţa ei personală e mereu subiect de bârfă în presa tabloidă din ţara natală. La Hollywood, a pus vocea unui personaj în animaţia „Avioane' (2013).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare