Homepage  / Vedete străine

Priscilla Presley și Riley Keough au ajuns la o înțelegere în legătură cu averea Lisei Marie Presley. Câți bani trebuie să îi dea actrița bunicii sale

Priscilla Presley și Riley Keough au ajuns la o înțelegere în legătură cu averea Lisei Marie Presley. Câți bani trebuie să îi dea actrița bunicii sale
8

de Roxana Mirea,

În cele din urmă, Riley Keough și Priscilla Presley ar fi ajuns la o înțelegere în ceea ce privește averea regretatei Lisa Marie Presley. Văduva legendarului Elvis Presley contestase în prealabil testamentul fiicei sale, pentru că nu fusese inclusă în succesiune. Acum, Riley Keough urmează să-i plătească o sumă enormă de bani bunicii sale pentru a deveni unicul administrator al averii mamei sale.

Riley Keough îi va plăti Priscillei Presley 1 milion de dolari

Riley Keough ar fi fost de acord să îi dea bunicii sale, Priscilla Presley, peste 1 milion de dolari pentru a deveni unicul administrator al averii mamei sale, Lisa Marie Presley. Potrivit unor documente judiciare obținute de People, starul din „Daisy Jones & The Six” îi va da Priscillei o sumă forfetară de 1 milion de dolari, pe lângă alți 400.000 de dolari pentru a-i acoperi cheltuielile de judecată.

În documentele, care au fost depuse luni la Los Angeles, se presupune că plățile mari vor avea loc „în același timp”, după ce Riley, în vârstă de 34 de ani, va primi „încasările din polița de asigurare de viață a mamei sale”. În dosar se arată că Priscilla, în vârstă de 78 de ani, a fost înlăturată oficial din funcția de administrator al averii fiicei sale decedate pe 11 mai, după ce ea și Keough au convenit ca aceasta din urmă să preia funcția de beneficiar oficial.

La momentul respectiv, ambele părți au fost de acord să păstreze confidențialitatea detaliilor înțelegerii, redactând aproape toate mențiunile referitoare la plata convenită în documentele depuse – cu excepția uneia de la sfârșitul documentului de 95 de pagini. Deși Priscilla a primit o sumă mare de bani în urma înțelegerii, se pare că în timpul negocierilor i s-a refuzat cererea de a fi înmormântată alături de răposatul ei soț, Elvis Presley.

NUSRIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

De ce a contestat Priscilla Presley testamentul fiicei sale

După aflarea veștii despre înțelegerea lor, Priscilla a declarat pentru Page Six într-o declarație scrisă: „Familia mea a rezolvat orice confuzie în ceea ce privește pledoaria noastră în fața instanței și cererea de interpretare a documentelor după moartea prematură a fiicei mele Lisa Marie. Deși mass-media a identificat o astfel de pledoarie ca fiind un proces, vreau să precizez că nu a existat niciodată vreun proces intentat împotriva nepoatei mele iubite. Ca familie, suntem mulțumiți că am rezolvat acest lucru împreună. Eu și familia mea sperăm că toată lumea ne va acorda intimitatea de care avem nevoie pentru a o plânge cum se cuvine pe Lisa Marie și pentru a petrece timp împreună. Vă iubim și vă apreciem pe toți, iar familia Presley este mai puternică ca niciodată.”

Între timp, avocatul lui Keough, Justin Gold, a declarat pentru CNN că clienta sa este „foarte mulțumită” de acordul lor. Cele două femei s-au aflat față în față în ianuarie, după ce Priscilla a contestat testamentul fiicei sale decedate, sugerând că există erori în ceea ce privește „autenticitatea și validitatea” acestuia.

Mai exact, ea a vrut să conteste un „pretins amendament din 2016” la testament, care a înlăturat-o din funcția de administrator și i-a făcut pe Riley Keough și pe Benjamin Keough – regretatul fiu al Lisei Marie – co-administratori.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton